torsdag den 31. maj 2012

Vil du glæde et barn?? Så støt indsamlingen...



Jeg har gået og tænkt på at jeg gerne ville glæde andre med de ting jeg laver så jeg har besluttet at starte en indsamling til fordel for Glæd børnene
Til dem der ikke kender denne forening, er dette kopieret fra deres hjemmeside:



    I Danmark er der hver dag mange familier, der kæmper for at få økonomien til at hænge sammen. De kæmper for at kunne sætte mad på bordet hver eneste dag, de kæmper for at finde penge til at kunne påklæde børnene efter årstiden, de kæmper med mange problemer, som mange mennesker end ikke tænker over.

    De har ofte ikke det økonomiske overskud, til at fejre fødselsdag, jul, konfirmation, barnedåb m.m.

    Dette betyder at mange børn ikke oplever de store begivenheder, på samme måde som gennemsnittet af den danske befolkning.

    Nogle vælger at undlade at betale regninger, mens andre vælger at optage dyre kviklån i desperation for at glæde deres børn, og give dem det samme som "de andre" får/har.

    Dette problem vil vi gerne gøre en indsats for at afhjælpe, og derfor har vi startet foreningen Glæd Børnene.

    Vi indsamler brugt tøj, legetøj og andre effekter, som kan bruges til gaver til børn mellem 0 og 17 år, og desuden forsøger vi at skaffe donationer og sponsorgaver. Vi lægger i det hele taget en stor indsats og passion i at hjælpe en masse familier, til at kunne opleve en god jul, fødselsdag, konfirmation eller hvad det nu måtte være, som mest muligt ligner det, den gennemsnitlige dansker oplever. Til disse begivenheder kan man kun søge om gaver.

    (Teksten og billedet er bragt med tilladelse. Læs mere her)

    Med alle de fine ting der laves i blogland tror jeg vi kan hjælpe rigtig mange. Om det så er med egne kreationer eller brugt tøj eller legetøj. Selv små ting kan gøre en forskel.

    Jeg påtager mig gerne at samle alle donationer sammen/modtage dem og afleverer det på et af indleveringsstederne.

    De donationer jeg modtager viser jeg på bloggen og linker til giveren :o) Man kan selvfølgelig sagtens donere selvom man ikke har en blog. I så fald viser jeg gaven og skriver navn eller anonym ved alt efter ønske.

    Indsamlingen kommer til at løbe til og med d. 1. august så de ting jeg har modtaget bliver afleveret snarest muligt derefter.

    Jeg håber så mange som muligt vil være med og at I vil bruge billedet herunder og linke til dette indlæg så vi kan sprede budskabet..



    Send mig en mail på altmann1982@gmail.com hvis du har lyst til at være med. Så skriver jeg tilbage med adresse :o)

    SAMMEN KAN VI GØRE EN FORSKEL :o)

    lørdag den 26. maj 2012

    Sysler i haven

    Jeg har siddet under parasollen og syet i dag. Det var da super lækkert ar sidde og nyde det pragtfulde vejr og haven samtidig med at hygge med lidt syning :o)
    Henrik legede efterfølgende photoshoot med mobilen i vores "jungle" ;o) Så her er et par billeder af dagens kreation..





    Og lige et billede af min "arbejdsplads" :o)


    Follow my blog with Bloglovin

    søndag den 20. maj 2012

    Kreadag...

    I dag har jeg haft besøg af to virkelig søde og rigtig dygtige blogdamer. Lotte og Carina.
    Det var en super dejlig dag fyldt med kaffe, kage, slik, hyggesnak, stofbytte og selvfølgelig syning, så nu er der fyldt godt op på både kreakontoen og positivkontoen :o)
    På trods af snak og kiggen på stof osv var vi faktisk også vældig produktive. Jeg kan klart anbefale at smutte forbi deres blog og se hvad de fik lavet når de får tid til at vise det. Det var nogen meget fine ting :o)

    Her er hvad jeg selv har fået lavet.. Kjolerne er samme model så jeg gider ikke at vise lige mange detaljer fra alle sammen.









    Ud over det havde jeg klippet til en bluse, som jeg også ville have lavet i aften, men det må vente, da jeg lige nu sidder med højre fod i en balje koldt vand. Det lykkedes mig lige at spilde kogende vand ned over den.. Av av :-S

    tirsdag den 15. maj 2012

    Pladeskål

    I weekenden da jeg var på arbejde hørte jeg om en gammel idé der er gået min næse forbi.. Nem at lave skåle af gamle plader og det måtte jeg jo prøve :o) Men da jeg ikke måtte få nogen af min mands plader (tsk tsk ;o) ) måtte jeg forbi en lokal genbrug og finde nogen.. Selvom de bare skulle bruges til skåle kunne jeg ikke lade være med at gå efter dem med bedst musik på ha ha ;o)

    Det er rigtig nemt at lave en skål. Vend en skål på hovedet og læg pladen ovenpå og put det derefter i ovnen. Ved lidt søgning på nettet kunne jeg se at det er meget forskelligt, hvor mange grader folk stiller ovnen på, men jeg stillede min på 125.. Bliv stående og hold øje med pladen for der går ikke mange minutter før den begynder at bøje ned over skålen. Når skålen kommer ud af ovnen kan man forme den som man gerne vil have den, men det skal gå ret stærkt da den stivner hurtigt.. Når man det ikke så put den en tur  i ovnen igen..

    Dette her er mit første forsøg og er ikke så kønt, men jeg må prøve igen. Jeg kunne godt tænke mig at finde en skål der passer i størrelsen til at pladen lægger sig tæt til pladen hele vejen rundt :o)

    En enden idé kunne være at vende pladeskålen om, tilpasse hullet i midten og måske bruge den som lampeskærm :o)



    torsdag den 10. maj 2012

    Bow Clutch

    Jeg havde lyst til at sy et eller andet i dag, men på en måde orkede jeg det egentlig ikke.. Selvom jeg havde lyst.. Det lyder underligt, men jeg kan godt have lyst til at gå igang med en hel masse uden at have energien og overskuddet til det.. Jeg blev enig med mig selv om, at sy skulle jeg, det måtte bare ikke være et stort og omfattende projekt..
    Valget faldt på denne "Bow clutch", som jeg længe har haft på to do listen. DIY'en er fra  Elm street life og Krea-uglen har været så rar at omregne målene til cm.
    Den var både nem og hurtig at sy og jeg synes faktisk at den er rigtig sød. Jeg ville gerne have haft sat en pink lynlås i, men det det hele er noget jeg havde liggende i gemmerne kunne det kun blive til en sort.






    mandag den 7. maj 2012

    Dukkelift

    Så fik jeg lidt tid til det næste dukkeprojekt jeg havde på programmet. En dukkelift til, som den lille dukkemor kan bære de små dukker rundt i. Jeg mangler bare lige at lave dyne og pude der passer i størrelsen :o)