torsdag den 10. maj 2012

Bow Clutch

Jeg havde lyst til at sy et eller andet i dag, men på en måde orkede jeg det egentlig ikke.. Selvom jeg havde lyst.. Det lyder underligt, men jeg kan godt have lyst til at gå igang med en hel masse uden at have energien og overskuddet til det.. Jeg blev enig med mig selv om, at sy skulle jeg, det måtte bare ikke være et stort og omfattende projekt..
Valget faldt på denne "Bow clutch", som jeg længe har haft på to do listen. DIY'en er fra  Elm street life og Krea-uglen har været så rar at omregne målene til cm.
Den var både nem og hurtig at sy og jeg synes faktisk at den er rigtig sød. Jeg ville gerne have haft sat en pink lynlås i, men det det hele er noget jeg havde liggende i gemmerne kunne det kun blive til en sort.


5 kommentarer:

 1. sikke en smuk lille taske, ærgeligt at jeg ikke bruger sådan noget, ellers skulle den prøves.

  SvarSlet
 2. Tak skal du have :o) Jeg tænker at det kan være en sød gaveidé. Den er hurtig at sy :o)
  Kan du forresten kende stoffet fra sløjfen? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. ja jeg synes nok der var noget bekendt ved det :D

   Slet
 3. Hvor er den taske flot. Du siger hurtig og nem. Det tog mig vildt lang tid bare at sy en lynlås i en lille taske jeg syede til min datter. Jeg var ude i fuglereder, eder og forbandelser over min symaskine, så jeg tar hatten af for dem der kan sy på ingen tid. Bare det var mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have.
   Her bliver lynlåsen syet i før tasken bliver syet sammen. Så synes det er noget nemmere end når man skal sætte det i noget der er syet sammen. Jeg er normalt heller ikke hurtigsyer. Slet ikke :o)

   Slet