tirsdag den 15. maj 2012

Pladeskål

I weekenden da jeg var på arbejde hørte jeg om en gammel idé der er gået min næse forbi.. Nem at lave skåle af gamle plader og det måtte jeg jo prøve :o) Men da jeg ikke måtte få nogen af min mands plader (tsk tsk ;o) ) måtte jeg forbi en lokal genbrug og finde nogen.. Selvom de bare skulle bruges til skåle kunne jeg ikke lade være med at gå efter dem med bedst musik på ha ha ;o)

Det er rigtig nemt at lave en skål. Vend en skål på hovedet og læg pladen ovenpå og put det derefter i ovnen. Ved lidt søgning på nettet kunne jeg se at det er meget forskelligt, hvor mange grader folk stiller ovnen på, men jeg stillede min på 125.. Bliv stående og hold øje med pladen for der går ikke mange minutter før den begynder at bøje ned over skålen. Når skålen kommer ud af ovnen kan man forme den som man gerne vil have den, men det skal gå ret stærkt da den stivner hurtigt.. Når man det ikke så put den en tur  i ovnen igen..

Dette her er mit første forsøg og er ikke så kønt, men jeg må prøve igen. Jeg kunne godt tænke mig at finde en skål der passer i størrelsen til at pladen lægger sig tæt til pladen hele vejen rundt :o)

En enden idé kunne være at vende pladeskålen om, tilpasse hullet i midten og måske bruge den som lampeskærm :o)5 kommentarer:

 1. Uh dem har jeg også lavet mange af dengang jeg var teenager :O) Mindes dog noget med kogende vand i stedet for ovnen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved du hvor stor skålen skal være for at det bliver en lige skål i stedet for bulet?

   Slet
 2. Nej alle dem jeg lavede dengang blev bølget :O)

  SvarSlet
 3. hvor er den sej, den ser ud til at være perfekt til hygge eller frugt.

  SvarSlet
 4. Den er vildt fed!!!
  Og jeg skal gerne tage i genbrug hvis du skal lave flere, nu når min pladesamling er fredet i klasse A ;)

  SvarSlet