torsdag den 31. maj 2012

Vil du glæde et barn?? Så støt indsamlingen...Jeg har gået og tænkt på at jeg gerne ville glæde andre med de ting jeg laver så jeg har besluttet at starte en indsamling til fordel for Glæd børnene
Til dem der ikke kender denne forening, er dette kopieret fra deres hjemmeside:  I Danmark er der hver dag mange familier, der kæmper for at få økonomien til at hænge sammen. De kæmper for at kunne sætte mad på bordet hver eneste dag, de kæmper for at finde penge til at kunne påklæde børnene efter årstiden, de kæmper med mange problemer, som mange mennesker end ikke tænker over.

  De har ofte ikke det økonomiske overskud, til at fejre fødselsdag, jul, konfirmation, barnedåb m.m.

  Dette betyder at mange børn ikke oplever de store begivenheder, på samme måde som gennemsnittet af den danske befolkning.

  Nogle vælger at undlade at betale regninger, mens andre vælger at optage dyre kviklån i desperation for at glæde deres børn, og give dem det samme som "de andre" får/har.

  Dette problem vil vi gerne gøre en indsats for at afhjælpe, og derfor har vi startet foreningen Glæd Børnene.

  Vi indsamler brugt tøj, legetøj og andre effekter, som kan bruges til gaver til børn mellem 0 og 17 år, og desuden forsøger vi at skaffe donationer og sponsorgaver. Vi lægger i det hele taget en stor indsats og passion i at hjælpe en masse familier, til at kunne opleve en god jul, fødselsdag, konfirmation eller hvad det nu måtte være, som mest muligt ligner det, den gennemsnitlige dansker oplever. Til disse begivenheder kan man kun søge om gaver.

  (Teksten og billedet er bragt med tilladelse. Læs mere her)

  Med alle de fine ting der laves i blogland tror jeg vi kan hjælpe rigtig mange. Om det så er med egne kreationer eller brugt tøj eller legetøj. Selv små ting kan gøre en forskel.

  Jeg påtager mig gerne at samle alle donationer sammen/modtage dem og afleverer det på et af indleveringsstederne.

  De donationer jeg modtager viser jeg på bloggen og linker til giveren :o) Man kan selvfølgelig sagtens donere selvom man ikke har en blog. I så fald viser jeg gaven og skriver navn eller anonym ved alt efter ønske.

  Indsamlingen kommer til at løbe til og med d. 1. august så de ting jeg har modtaget bliver afleveret snarest muligt derefter.

  Jeg håber så mange som muligt vil være med og at I vil bruge billedet herunder og linke til dette indlæg så vi kan sprede budskabet..  Send mig en mail på altmann1982@gmail.com hvis du har lyst til at være med. Så skriver jeg tilbage med adresse :o)

  SAMMEN KAN VI GØRE EN FORSKEL :o)

  14 kommentarer:

  1. Sikke et godt hjerte du har Helle - jeg har en del ting jeg gerne vil bidrage med. Vil du sende mig din adresse på turkis@live.dk /Christine :-)

   SvarSlet
   Svar
   1. Tusind tak :o) Fedt at du har lyst til at være med :o)
    Jeg sender dig min adresse.

    Kh Helle

    Slet
  2. Super godt initiativ, har længe gået og overvejet samme ide. Måske du har lyst til at tjekke min blog ud og se på nogle af mine kreative sysler evt. blive fast læser. Måske var der nogle af mine ting, der kunne være med.
   madebyme-helena.blogspot.com

   SvarSlet
   Svar
   1. Dine ting kan helt sikkert bruges. Dejligt hvis du har lyst til at være med :o) Jeg kegger meget gerne forbi din blog :o)

    Kh Helle

    Slet
  3. jeg er med, så kan du få en pose et eller andet med hjem når du kommer her :)

   SvarSlet
   Svar
   1. indtil videre har jeg fundet en dukkeseng, en stor hafferlaf bamse og en stor brun bamsebjørn, leder videre så hav god plads i bilen :)

    Slet
   2. Ej hvor godt. Hvor er det fantastisk at du vil give alle de ting :-) Jeg sørger for plads i bilen :-D

    Slet
  4. Hej Helle.
   Hvor er det flot, at du vil stå for, at samle alle de ting.
   Jeg vil meget gerne lave noget, som kan være med til at gøre en forskel. Jeg skal bare lige have det lavet først, da alt det jeg havde liggende, er kommet på krisecenter.
   Derudover vil jeg meget gerne linke fra min blog af til dette flotte indlæg, hvis det er iorden med dig?

   Smil fra Carina

   inascarinas.blogspot.com

   SvarSlet
  5. Hej Helle.

   Super initiativ, jeg vil meget gerne bidrage med noget, hvis du vil maile din adresse så finder jeg på noget:-).

   Knus Tamra

   SvarSlet
  6. Hej Carina og Tamra.
   Fantastisk at I har lyst til at være med og evt linke. Super :D
   Jeg mailer til jer i løbet af dagen :o)

   Knus Helle

   SvarSlet
  7. Hey Helle!
   Mange tak for din besked hos mig for noget tid siden. Jeg har da bestemt noget jeg godt kan bidrage med - for sikken et godt initiativ! FEDT at du har tid og lyst til at samle gaver sammen!!
   Hvis du mailer din adresse til mig, så sender jeg lidt forskelligt!

   Ha' en fantastisk dag!
   Kram fra Jane

   SvarSlet
  8. Hej Helle.
   vi har længe snakket om at få ryddet lidt ud i den stores legetøj, og det her er jo et fantastisk formål. Så hvis du sender din adresse, kan vi lige aftale nærmere :o)
   mvh. Pia

   SvarSlet
  9. Hej Helle,
   Jeg tror godt jeg kan finde lidt til indsamlingen....afhængig af hvor du bor henne for det bliver vel ret dyrt at sende, men ellers kan du måske oplyse mig et indleveringssted? Vær sød at sende mig en mail. God weekend.
   K.h. Christina

   SvarSlet