tirsdag den 17. juli 2012

Et lille pip her fra..

Det er ikke meget jeg får blogget for tiden, men jeg har slet ikke haft overskuddet.. Men jeg vil lige sige mange tak for de søde ord til jer der kommenterede den dag jeg overskred mine grænser og fortalte om, hvordan jeg har det. Kommentarene betød meget for mig. Også selvom jeg ikke fik svaret.
Jeg kom afsted til lægen og min søde mand tog med og støttede mig <3 Jeg er startet på ny medicin, som jeg skal tage sammen med det jeg får i forvejen og så må jeg hellere komme igang med nogen samtaler igen..

Nå nok om det :o) Jeg har netop sendt en pakke afsted til nogen dejlige mennesker, som betyder rigtig meget for mig, men I må vente lidt med at se indholdet, da det jo helst skal være en overraskelse for modtagerne :o)

Men I kan få lov til at se en trøje jeg har købt i genbrug og ændret lidt på. Det var bare et forsøg, men jeg har planer om at prøve mere af den slags så det kommer der nok noget om på bloggen her i nærmere fremtid.5 kommentarer:

 1. Hvor er jeg glad for at høre, at du kom til lægen, jeg har tænkt rigtig meget på dig. Og du skal altid vide, at hvis du har brug for en snak eller at skrive, så er jeg der altid.

  Jeg ville lige høre dig, hvordan du tilføjer det der LinkWithin? kunne nemlig vildt godt tænke mig, at få det efter mine egne indlæg:-)
  Mvh Helena

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helena
   Tusind tak skal du have, det er jeg virkelig glad for :o)

   Angående Linkwithin så er der en vejledning her :o) http://thecutestblogontheblock.com/tutorials/newhow-to-add-you-might-also-like-to-blog-posts

   Slet
 2. hold op en stor forvandling blusen har fået, det ser drøn hamrende godt ud :)

  SvarSlet
 3. Dejligt at høre at det gik godt hos lægen... :o)
  Sender tanker din vej...

  :o) Karina

  SvarSlet