tirsdag den 28. februar 2012

Lady in red?

Eller måske bare den lille Rødhætte ;o)

Astrid skal til fastelavn med dagplejen i morgen og det oprindeligt planlagte kostume er ikke blevet til noget, dels fordi jeg ikke har haft tid til at køre ud og købe materialerne og dels fordi jeg ikke har haft så meget energi.. Men nu stod jeg jo pludselig og manglede det kostume så det endte i stedet med noget der kunne laves både nemt og hurtigt, men alligevel være fint.. Så her er min lille Rødhætte lige inden sengetid.. Vi mangler lige at finde en lille kurv til hende..


6 kommentarer:

 1. nøøøøøøøøøøøøøøøøøø! Du er skide dygtig! Elsker din stil :) Hvor er hun bare SKØN!!! Så bedårende og den fineste rødhætte <3

  Knus Fie

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare fantastisk fundet på! SÅ FINT af en 'nem løsning' at være. Og hun er jo som altid skøn - hvor må det være dejligt med sådan en lille fiks og begejstret model :-) og hvor må det være dejligt med sådan en kreativ og opfindsom mor!

  SvarSlet
 3. Hun er da bare den sødeste lille Rødhætte :-) Kostumet er rigtig rigtig fint. Du er som altid, superkreativ. Og når så modellen bliver så glad, så er det jo en fornøjelse.
  Knus

  SvarSlet
 4. Tak skal I have :o)Ja det er en en fornøjelse at lave noget til nogen der bliver så glad. Så er der noget ved det :o)

  SvarSlet
 5. Skønne bette tøs <3

  Jeg kommer sådan til at tænke på lille Ida fra Emil fra Lønneberg <3 Elsker hende.

  SvarSlet