onsdag den 15. februar 2012

En hjælpende hånd..

Jeg har før nævnt hvor træls jeg synes det er at Sebastian ikke kan passe nogen bukser med mindre det er med rib eller elastik. De falder simpelthen ned fordi han er så slank.. Men nu er min svigermor trådt til med en hjælpende hånd og har rettet et buksemønster til så de gerne skulle passe så jeg glæder mig til at få dem syet så han kan prøve dem.Det er meget praktisk at have en dygtig svigermor der både kan sy, strikke, hækle, spinde o.m.a. Som min veninde siger: Er der noget hun ikke kan? ;o) Hun er også dygtig til at sy dukker så hvis man kan lide dem er hendes nye blog Silkemors verden bestemt et besøg værd.

Da hun var her var vi også forbi Frk Jensens unikum som ligger lige i nærheden. Indehaveren Jane har også bloggen strikkeentusiasten og efter besøget var jeg blevet så inspireret at jeg endelig overgav mig besluttede mig for at lære at strikke ;o)
Samme aften fandt jeg en god begynderopskrift (håber jeg) og bestilte garn og strikkepinde på nettet så nu venter jeg bare på at komme igang ;o)
Desværre ligger min pakke på posthuset så jeg må vente lidt endnu..

4 kommentarer:

 1. Du er heldig med så dygtig en svigermor, dine egne kreationer er nu også rigtig flotte og kreative.

  Hvor det dog glæder mig at du blev inspireret af besøget , håber at dit første strikkeprojekt bliver en rigtig succes oplevelse så du får lyst til mere strik.

  Tak for den fine omtale

  Kh Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Jane :o) Jeg håber også på en succesoplevelse så jeg får mod på mere for der er så mange ting jeg gerne vil lave og jeg synes det er rigtig dejligt at vide at der er et sted i nærheden med lækkert garn i skønne farver.

   Kh Helle

   Slet
 2. Det var bare dejligt at kunne hjælpe dig :-)
  Jeg håber at bukserne til Sebastian bliver gode, og jeg er ret spændt på resultatet.
  Jeg nød rigtig meget, at være sammen med dig, og både kigge garn og stof, og lade sig inspirere sammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg syntes også at det var hyggeligt.

   Slet