tirsdag den 10. januar 2012

Tingene går ikke altid som planlagt..

..men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Sidste forår købte jeg noget stof der var tiltænkt dækkeservietter (af samme slags, som dem jeg lavede til jul), men dem har jeg så stadig ikke fået lavet :-S

Da jeg så endelig fik nok af at se på de gamle og grimme betræk der var på vores sofapuder besluttede jeg at stoffet skulle bruges på det i stedet for og jeg er rigtig glad for beslutningen, da jeg synes farverne passer godt ind.

Jeg vil også gerne vise vores "nye" sofabord frem. Det er en gammel sag jeg fandt billigt på gul og gratis og det var virkelig ikke kønt, men jeg kunne godt lide formen og de fine udskæringer der er på kuglerne under bordet så jeg købte det. Og efter slibning, maling og lak er det blevet lige så fint som jeg forestillede mig at det ville blive. Det er min svoger jeg kan takke for forvandlingen. Det er også ham jeg kan takke for min nye reol til opbevaring af stof. Den vil jeg vise jer en anden dag :o)3 kommentarer:

 1. Øj, hvor er det blevet godt hjemme hos jer. Både sofapuder og bordet. Det er et rigtig kønt og flot bord. Tillykke med det.
  Knus

  SvarSlet
 2. Tak skal du have Kirsten :o)Her mangler lidt på væggene og lidt andre småting, men det kommer lige så stille og det er så hyggeligt at sysle med at få skabt vores hjem som vi gerne vil have det.

  SvarSlet
 3. Det er bare super fint jo :)

  SvarSlet