onsdag den 25. januar 2012

Nu er jeg voksen


Det har jeg i hvert fald hørt at man er når man er fyldt 30 og det er jeg blevet i dag.
Det føles nu ikke så meget anderledes at krydse grænsen fra 20'erne til 30'erne, men på en måde er det alligevel.. Der er sket flere fantastiske ting for mig i mine 20'ere. Jeg har fået begge mine børn, mødt min mand og blevet gift, men alligevel har jeg brugt meget tid på at kæmpe med depression, gigt, overvægt og andre ting og i det hele taget ikke været så glad for mig selv af tiden. Jeg er stadig overvægtig, har gigt og får medicin mod depression, men jeg er overbevist om at 30'erne må være de år, hvor det vender. Hvor jeg får det bedre, kommer ned i vægt og i det hele taget bliver lidt bedre ved mig selv..

Dagen er blevet brugt sammen med familien. vi har været ude at spise med mine forældre og de var efterfølgende med herhjemme og få kaffe. Det var rigtig hyggeligt.
Jeg har fået billetter til Metallica i Horsens d. 6/6 2012.. Det bliver såååå fedt :D
Derudover har jeg også fået et minicruise med 2 overnatninger i kahyt med havudsigt og der venter champagne og jordbær når vi ankommer. Der er frit valg mellem Kbh-Oslo og Esbjerg-Harwich. Kbh-Oslo prøvede vi for nogle år siden, så jeg tror vi skal til England denne gang. Åååhh, hvor jeg glæder mig til en weekend, med hygge, afslapning og gode oplevelser med min mand :o)
Af børnene har jeg fået fået et joystick præcis magen til det allerførste vi havde til vores c64 da jeg var barn. Det indeholder så 50 klassiske spil fra dengang.. Det er jo ren nostalgi og guf for min barnlige side :D

2 kommentarer:

 1. Tillykke med fødselsdagen, og ha en go tur ind i de voksnes rækker (:
  Jeg har heldigvis nogle år endnu inden jeg når dertil (Heldigvis!) Selvom jeg til tider føler mig oldgammel :b

  SvarSlet
 2. Kæreste,søde Helle
  Jeg er sikker på at alle dine kampe nok skal vende i løbet af de næste år. Du er SÅ sej, og jeg ved din familie elsker dig højt og vil støtte dig, alt det du har brug for. Du har de skønneste glade og kærlige børn og en mand der elsker dig overalt på jorden, så selvom det indimellem ser lidt dystert ud med helbreddet, så fortvivl ikke. Du kommer stærkere ud på den anden side, det véd jeg.
  Vi holder så utrolig meget af dig, og du har bare fortjent at have det godt.
  Hjertelig tillykke med den runde dag. Vi glæder os rigtig meget til lørdag.
  Kæmpeknus fra os hernede

  SvarSlet