fredag den 20. januar 2012

Lidt drengetøj..

Denne gang har det været Sebastians tur til at få lidt fra symaskinen.. Det blev til et par bukser og en bluse med dobbeltærmer eller hvad man kalder det.

Bukserne bliver stadig lavet med rib fordi han ganske enkelt ikke kan holde dem oppe ellers. Bukser vi køber er også alt for store i livet, hvis de skal passe i længen. Det er lidt træls. Hvis nogen kender et godt buksemønster med alm knaplukning som også passer meget slanke børn så sig endelig til :o)

Mønsteret er Minikreas posebukser, som jeg har lavet om till at ligne Onions 20022. Det mønster er nemlig ikke stort nok til ham. Blusemønsteret er fra Stof og Stil.







2 kommentarer:

 1. Hvor er det fint, Sebastians nye sæt tøj. Det klæder ham rigtig godt, og du laver et supergodt stykke håndværk, RIGTIG flot,Helle:-)
  Mht buksemønster, så er vi ude i selv at lave et mønster, med mindre der er andre af dine kreative veninder der har nogle gode mønstre.Jeg tænker på at graduere/tilpasse et børnemønster som du gerne vil bruge, til Sebastians mål, og med gylp og linning osv. Jeg vil gerne hjælpe dig :-)
  Knus

  SvarSlet
 2. Tusind tak Kirsten :o)
  Du må meget gerne hjælpe med et buksemønster..

  Knus

  SvarSlet