lørdag den 31. august 2013

Månedens udfordring - en toilettaske..

Ja I læste rigtigt,,, Jeg har syet lidt.. Jeg har vist skrevet at jeg skulle deltage i en syudfordring  og i denne måned var det oven i købet mig der skulle finde på et emne.. Derfor er jeg glad for at det alligevel lykkedes mig at få lavet lidt.. Men det har godt nok også tage langt tid. Mange små etaper med pauser imellem..
Jeg er jo ikke god til at gå til og fra det jeg laver, jeg skal helst have det færdigt når jeg først er begyndt, men jeg er nødt til at affinde mig med at jeg altså har brug for mange pauser. Sådan er det.

Nå, men det blev til denne toilettaske, make-up taske eller hvad man nu har lyst til at bruge den til..
Udfordringen havde jeg kaldt: "Kom ud af komfortzonen" og gik ud på at prøve et eller andet man ikke havde prøvet før.. Her er det nye, flet med stof, indvendig lomme med lynlås og så har jeg heller ikke syet denne model før.
Stofflet så jeg engang hos Frejvald, men linket jeg havde gemt dertil virker ikke mere, så jeg ved ikke om hun helt har fjernet det eller om det bare er flyttet.. Men jeg prøvede mig bare frem selv og det gik helt fint.. Det tager laaang tid, men er ret fint når det først er færdigt..

Ha' en dejlug aften derude...






onsdag den 28. august 2013

Jeg savner at være kreativ...

.. det gør jeg virkelig, men jeg har ikke overskud til noget som helst. Bare tanken om at gøre ting kan være stressende, også selvom det er noget jeg virkelig har lyst til.. Det er på en eller anden måde ikke rigtig plads til det i mit hoved, hvor tusind andre ting farer afsted, ud af hver sin motorvej på kryds og tværs.
Jeg får altid at vide at det kreative skal nok komme igen, men helt ærligt, det kan jeg sgu ikke vente på. Jeg har brug for at lave noget der giver mig en form for tilfredsstillelse.. Hvordan jeg så skal presse det ind blandt alt det andet kaos i mit hoved ved jeg ikke.
Det hjælper heller ikke at Henrik kommer til at stå arbejdsløs fra næste uge og jeg ikke ved hvordan min egen fremtid ser ud. Der er ikke længe til min sygemelding har varet et år. Ja det er længe, men alligevel føler jeg mig slet ikke klar til at skulle rumme et arbejde oven i alt det andet. Men enten skal jeg igang lige om lidt uanset om jeg er klar eller ej eller også skal jeg fastholde sygemeldingen og muligvis miste min indkomst. Hvilket slet ikke er en mulighed..
Jeg kunne virkelig godt bruge en ven/veninde at vende det hele med engang i mellem, gå en tur sammen med, være kreativ med osv. Jeg har de skønneste venner, men de bor alle for langt væk til at opfylde disse ønsker..
Nu er det i stedet gået ud over mine læsere her på bloggen at jeg havde brug for at hælde lidt vand ud af ørene. Så håber jeg ikke at det kommer til at bide mig i røven på et tidspunkt.. Det har jeg oplevet med Facebook så der skal jeg ikke have skrevet mere personligt.

Nå ikke mere piv piv, vræl vræl fra mig.. Ha' en fantastisk dag derude og fortsæt endelig med at være kreative.. Jeg nyder at se det..


torsdag den 22. august 2013

Et lille pip..

Bloggen er blevet forsømt på det groveste her i sommer, men på trods af det er der alligevel kommet nye følgere. Det er jeg selvfølgelig rigtig glad for og jeg vil forsøge at få lidt gang i bloggeriet igen. Og håndarbejdet for der skal jo være noget at blogge om.
Jeg har stort set ikke været kreativ hele sommeren, men overskuddet skal jo være der :)
De få ting jeg har fået lavet er en nederdel til min søster, et armbånd af dåseclips og første forsøg (i hvert fald siden jeg var barn) med krympeplast blev til et par øreringe..