onsdag den 28. august 2013

Jeg savner at være kreativ...

.. det gør jeg virkelig, men jeg har ikke overskud til noget som helst. Bare tanken om at gøre ting kan være stressende, også selvom det er noget jeg virkelig har lyst til.. Det er på en eller anden måde ikke rigtig plads til det i mit hoved, hvor tusind andre ting farer afsted, ud af hver sin motorvej på kryds og tværs.
Jeg får altid at vide at det kreative skal nok komme igen, men helt ærligt, det kan jeg sgu ikke vente på. Jeg har brug for at lave noget der giver mig en form for tilfredsstillelse.. Hvordan jeg så skal presse det ind blandt alt det andet kaos i mit hoved ved jeg ikke.
Det hjælper heller ikke at Henrik kommer til at stå arbejdsløs fra næste uge og jeg ikke ved hvordan min egen fremtid ser ud. Der er ikke længe til min sygemelding har varet et år. Ja det er længe, men alligevel føler jeg mig slet ikke klar til at skulle rumme et arbejde oven i alt det andet. Men enten skal jeg igang lige om lidt uanset om jeg er klar eller ej eller også skal jeg fastholde sygemeldingen og muligvis miste min indkomst. Hvilket slet ikke er en mulighed..
Jeg kunne virkelig godt bruge en ven/veninde at vende det hele med engang i mellem, gå en tur sammen med, være kreativ med osv. Jeg har de skønneste venner, men de bor alle for langt væk til at opfylde disse ønsker..
Nu er det i stedet gået ud over mine læsere her på bloggen at jeg havde brug for at hælde lidt vand ud af ørene. Så håber jeg ikke at det kommer til at bide mig i røven på et tidspunkt.. Det har jeg oplevet med Facebook så der skal jeg ikke have skrevet mere personligt.

Nå ikke mere piv piv, vræl vræl fra mig.. Ha' en fantastisk dag derude og fortsæt endelig med at være kreative.. Jeg nyder at se det..


6 kommentarer:

 1. Jeg håber du finder en vej... Gode råd og løsninger har jeg ikke - dem har du selv - du har jo taget hul på det - alene det at sætte ord på som nu - er en start - jeg ønsker dig en god dag.

  SvarSlet
 2. Lige en kort kommentar fra mig, der er ny fast læser via bloglovin...dit indlæg griber mig om hjertet, fordi jeg selv var der, hvor du er for seks år siden. I dag er jeg ikke rask - for jeg vil altid være psykisk sårbar - men i absolut topform og tilbage på arbejdsmarkedet 37 timer om ugen i et job, jeg elsker! Tag imod den hjælp du kan få - OG det er absolut ikke altid godt for psykisk sårbare at være uden job - så måske skal du i gang med noget? Hvad med revalidering, hvis du ikke kan se dig i det job, du er sygemeldt fra? Håber på det bedste for dig, kh Dorthe

  SvarSlet
 3. Tak for svaret. Det jeg er sygemeldt fra er en nattevagt, som jeg ikke kan klare. Jeg vil vildt gerne igang med noget. Det ville være så dejligt med lidt kontakt til andre mennesker, men som det er lige nu, hvor jeg ikke er igang med noget, har jeg ikke engang overskuddet til noget som helst herhjemme og er ret sikker på at hvis mine få resourcer bliver brugt på et arbejde, er jeg slet ikke noget værd for dem herhjemme. Jeg ved det fordi jeg har prøvet det i flere år. Men ikke desto mindre kommer jeg jo nok igang snart alligevel. Jeg håber bare at jeg når godt igang med en evt ny behandling inden. Jeg skal tage nogle tests i næste uge der skal vise om der måske er andet end "kun" en depression så det er jo ikke til at vide hvordan min fremtidige behandling vil se ud.

  SvarSlet
 4. Kære Helle

  Jeg kan så inderligt godt forstå, at din tålmodighed er ved at være brugt....rigtig godt endda.
  Jeg tænker også på om en revalidering vil være en mulighed? Har du prøvet at tale med kommunen?
  Jeg vil ikke skrive så meget mere her, men jeg glæder mig til I kommer herned. Så må vi tage dagene som de kommer :-)
  Jeg ønsker sådan for dig, at du kunne få en gåturs/kreaveninde. Det er så godt at få snakket lidt om tingene og vende verdenssituationen.
  Med hensyn til det motorvejsnæt af tankemylder du har, så har jeg haft rigtig god hjælp af at skrive dagbog til en fiktiv person, samt at bruge nogle skemaer, som Henriette har sendt mig.
  Ønsker sådan for dig, at du snart får det godt igen, kære dig <3

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 5. Kære Helle
  Det må ikke være let for dig at være i den situation. Jeg vil anbefale dig at få tjekket dit stofskifte. Mange mennesker med lavt stofskifte diagnostiseres med en depression.
  Jeg håber for dig, at du snart får et job igen, som ikke er en nattevagt. Selv om et job kan virke uoverskueligt, giver det ekstra kræfter, hvis man er glad for sit job.
  Gode tanker til dig!
  Kh Lotte (www.lottesroom.blogspot.dk)

  SvarSlet
 6. Jeg ville elske vi boede tættere. Du er den der altid lytter, hjælper og støtter og det føles sgu håbløst at vi skal bo i hver vores ende af landet.
  Kæmpe knus og ufattelig mange tanker ❤

  SvarSlet