lørdag den 31. august 2013

Månedens udfordring - en toilettaske..

Ja I læste rigtigt,,, Jeg har syet lidt.. Jeg har vist skrevet at jeg skulle deltage i en syudfordring  og i denne måned var det oven i købet mig der skulle finde på et emne.. Derfor er jeg glad for at det alligevel lykkedes mig at få lavet lidt.. Men det har godt nok også tage langt tid. Mange små etaper med pauser imellem..
Jeg er jo ikke god til at gå til og fra det jeg laver, jeg skal helst have det færdigt når jeg først er begyndt, men jeg er nødt til at affinde mig med at jeg altså har brug for mange pauser. Sådan er det.

Nå, men det blev til denne toilettaske, make-up taske eller hvad man nu har lyst til at bruge den til..
Udfordringen havde jeg kaldt: "Kom ud af komfortzonen" og gik ud på at prøve et eller andet man ikke havde prøvet før.. Her er det nye, flet med stof, indvendig lomme med lynlås og så har jeg heller ikke syet denne model før.
Stofflet så jeg engang hos Frejvald, men linket jeg havde gemt dertil virker ikke mere, så jeg ved ikke om hun helt har fjernet det eller om det bare er flyttet.. Men jeg prøvede mig bare frem selv og det gik helt fint.. Det tager laaang tid, men er ret fint når det først er færdigt..

Ha' en dejlug aften derude...


6 kommentarer:

 1. det har du været heldig med den er meget fin :-)

  SvarSlet
 2. Waw...hvor er den bare fin og du syr godt nok pænt/sirligt . Kan godt forstå, at din tålmodighed blev sat på prøve. Min havde ikke klaret det.

  SvarSlet
 3. Ej, hvor er den bare flot , Helle :-)
  Super flot at du kom lidt i gang med at sy......pauser eller ej.....resultatet er beundringsværdigt smukt. Og man kan jo ikke se på det færdige resultat at du har holdt pauser indimellem :-)
  Knus

  SvarSlet
 4. Tak skal I have :) Det er nu heller ikke det færdige resultat der er problemet i forhold til pauserne. Jeg har af en eller anden grund bare svært ved at gå til og fra tingene på den måde. Og får jeg det først lagt fra mig er der stor fare for at det aldrig bliver færdigt.. Det er sikkert også grunden til at jeg aldrig har fået lært at strikke og kun sjældent hækler.

  SvarSlet
 5. Er uden ord. Den er SÅ flot og et kæmpe stykke arbejde du har lagt i det 😘 du er afsindig dygtig og alsidig i det du laver ❤

  SvarSlet