søndag den 22. september 2013

Her skulle stå en titel, men..

Ja jeg kunne altså ikke finde på en der passede mine tanker..
Siden mit sidste indlæg, har jeg haft en del at tænke på.. Det er endelig konstateret, hvorfor års behandling for depression og stress kun har hjulpet noget og ikke nok. Jeg har ADD. Eller den stille udgave af ADHD, som det også kaldes. Jeg har svært ved at finde ud af, hvordan jeg har det med den besked.. På den ene side er jeg lettet for at det endelig er opdaget, så jeg kan få den rette behandling og komme videre.. På den anden side tænker jeg, fuck.. Det kan jo aldrig helbredes.. Det kan afhjælpes, men ikke helbredes. Så jeg må indstille mig på at jeg altid vil have nogle ekstra udfordringer i livet. Hvordan mon det vil påvirke min fremtid? Min arbejdssituation? Det må tiden vise.. Ved næste besøg hos psykiateren skal vi snakke behandling, men det er først sidst i oktober, så der er lidt tid endnu... Indtil da må jeg prøve at holde styr på tankerne..

Nå, men noget helt andet er, at jeg har da også lidt kreativt at vise :) Jeg har hæklet en hue til mig selv og jeg er rigtig glad for den :) Den er hæklet i Drops Merino ekstra fine og det er super lækkert.. Nu vil jeg gerne hækle et par luffer til, men jeg har ikke rigtig fundet en opskrift, som jeg kunne tænke mig at bruge endnu.. Forslag modtages gerne :)
4 kommentarer:

 1. Puha, sådan en besked kan være lidt svær lige at klare. Men giv dig selv noget tid.
  Super flot hue :)

  SvarSlet
 2. Pu ha, jeg kan godt se det er lidt af en kamel at sluge. Men det skal nok gå! Du er kommet så langt i dit liv uden en diagnose, og selvom der måske har været nogle bump på vejen, så kan du med medicin og hjælp helt sikkert fortsætte livet og måske endda med endnu færre bump :-)
  Hav en god uge!

  SvarSlet
 3. Tak skal du have :) Det er faktisk rigtig godt beskrevet med bump på vejen :) Jeg satser på færre bump og bedre støddæmpere i fremtiden :)

  SvarSlet