lørdag den 1. september 2012

Indsamling til "Glæd børnene"

Det er nu ved at være rigtig længe siden at indsamlingen sluttede så nu må det være på tide at vise resultatet.
Jeg har ventet lidt, da jeg desværre kun har modtaget ting fra to af dem der meddelte at de ville deltage, hvilket selvfølgelig er rigtig ærgerligt, men hvis de eller andre alligevel gerne vil bidrage vil jeg anbefale at de selv tager forbi et indleveringssted med det :o) Info om indleveringssteder kan findes på foreningens Facebookside HER.
Foreningen har også lavet nogle rigtige fine armbånd, nøgleringe og øreringe, som kan købes rigtig billigt så det er også en måde man kan støtte på :o) Tingene kan ses HER.
Har man lyst til at hjælpe på anden vis så mangles der frivillige. Hvis det var noget så skriv og spørg efter mere info på facebook.

De der bidrog til indsamlingen var Lotte, som har givet de to store bamser, den fine dukkeseng og en masse cd'er, dvd'er og spil, Jane som har givet (måske lavet?) de to super søde dukker og så mig selv, der har syet to små par overalls med matchende suttekæde, et sæt baby sengetøj og og to små tasker. De kan bruges som makeup/toilettasker til de store piger eller som lille håndtaske til de mindre piger. Astrid elsker i hvert fald at rende rundt med dem ;o) Derudover har jeg en stak stofbleer, som ikke kom med på billedet, men dem mangler foreningen til deres baby startpakker så dem får de med.

1 kommentar:

  1. Hejsa - På foreningen Glæd Børnenes vegne vil jeg gerne sige 1000 tak for de flotte ting vi har modtaget; det er noget rigtig flot og lækkert hjemmesyet kreativt tøj + taske du har lavet- ingen tvivl om at der er nogle der bliver glade for det

    Hilsen Gunvor
    (frivillig i foreningen)

    SvarSlet