fredag den 31. august 2012

Perleblogger

Jeg er i dag perleblogger hos Karen Klarbæk. Først et stort tak til Karen for at vise min blog frem og dernæst til alle dem der har haft lyst til at kigge forbi. Jeg er overvældet over alle de besøg jeg har fået takket være Karens link. Bloggen er blevet vist næsten 1000 gange i dag og dagen er ikke omme.. Det er jo helt vildt :o) Det har også lige givet nogle ekstra deltagere i min give away her på falderebet.. Hvis du ikke allerede deltager så kan det stadig nåes. Jeg trækker en vinder i morgen aften.. :o)

Intet indlæg uden billede.. Billedet har egentlig ikke noget med dette indlæg at gøre, men er bare et lille glimt af et hækleprojekt jeg er igang med.. Hav en god aften :o)


6 kommentarer:

 1. Sikke mange der har kigget i din blog idag :O

  Du bliver simpelhen nød til at lære mig at hækle :D

  SvarSlet
 2. Det vil jeg gerne. Bare kom på weekend :o)

  SvarSlet
 3. Fandt netop din blog gennem Karen og har meldt mig som fast læser. Er vildt imponeret af dit flotte børnetøj, der har jeg meget at lære endnu!!
  Glæder mig til at følge med :)

  SvarSlet
 4. Hvor SEJT, Helle. Tillykke med det :-=

  SvarSlet
 5. Tillykke med det. Skønne farver. Du er velkommen til at kigge forbi min blog,
  hvor jeg i øjeblikket har gang i 3 give-aways. Bl. en fra Tante Grøn.

  SvarSlet
 6. Fandt din blog via Karen, det er da en fin kreativ blog du har. (Jeg har selv været perleblogger hos Karen.) Jeg synes din blog er rigtig skøn og kaster mig ud i at blive fast læser.
  vil gerne være med i din give-away - det er nogle skønne tasker.
  God fornøjelse og velkommen på min:
  www.swedanes.blogspot.com
  kh Eva

  SvarSlet