onsdag den 6. juli 2011

Operation og udsættelse af Ta-Da

Da jeg i sidste uge meldte mig til To-Do legen, vidste jeg godt at det ville blive lidt presset, men ikke mere end at det godt lige kunne presses ind mellem arbejde og knæoperation onsdag (altså i dag). Men hvad jeg ikke regnede med var at få lungehindebetændelse oven i hatten :o( Så jeg er nødt til at udsætte mit Ta-Da indlæg til i næste uge..

Min knæoperation gik ikke helt som ventet.. Jeg troede bare at jeg skulle have fjernet 3 ledmus og så var det forhåbentlig det, men det var det ikke helt.. Da lægen fik en kikkert ind i knæet kunne han se at mine problemer skyldes slidgigt og den slags er som bekendt komme for at blive og det er der ikke så meget at gøre ved..
Så den information han kunne give mig efterfølgende var at mine foretrukne motionsformer - fodbold, håndbold, løb osv - er no go og jeg vil nok få problemer i forhold til mit arbejde.. Det har jeg jo allerede nu. Jeg arbejdede i weekenden og mandag var mit knæ kæmpe stort :-S

Så lige nu synes jeg det hele ser lidt sort ud, men jeg må jo lære at leve med tingene som de er og få det bedste ud af det..

Jeg havde lidt tid ved symaskinen i går. Jeg blev ikke helt færdig, men mangler ikke meget.. Projektet er/var egentlig en gave, så derfor vil jeg ikke skrive endnu hvad det er, men jeg ved heller ikke helt om det skal gives væk for jeg er ikke helt tilfreds med det :-S Men nu må vi se når det er færdigt ;o)

4 kommentarer:

 1. Øv, hvor træls for dig, håber du snart får det bedre :O)

  SvarSlet
 2. Trist besked du har fået ang. dit knæ specielt når det er no-go til den type motion du allerhelst vil dyrke. Jeg ønsker dig også god bedring - vi blogges ved.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Tusind tak skal I have :o)

  Kh Helle

  SvarSlet
 4. Håber for dig, at du finder en motionsform du kan dyrke og blive glad for. På grund af en arbejdsskade har jeg selv måtte lave meget om på min motion men har fundet nogle gode former idag.

  SvarSlet