onsdag den 20. juli 2011

2 år og fuld af krudt + link til DIY

Så er Astrid 2 år. Det er slet ikke til at forstå at hun allerede er 2. Jeg er jo lige blevet gravid ;o) Men 2 år er nu en dejlig alder. De er simpelthen så sjove i denne alder (og til tider det modsatte).. Vi har ikke andre planer end hygge herhjemme da fødselsdagen blev holdt for den nærmeste familie i søndags..
Min aften i går gik med at lave en fødselsdagskjole til hende.. Eneste ulempe ved at sy om aftenen er at så kan hun ikke prøve undervejs og nu er den for stor ;o) Kan nu ikke helt forstå at det kun er en str 86. Jeg ville have hæklet en blomst til pynt, men havde så ikke garn i den rigtige farve så endte med en af samme stof som foeret er lavet af. Den er lavet efter denne DIY.
Her er nogle billeder af kjolen..


Og så lige et fra i søndags

2 kommentarer:

 1. FIN kjole med FIN blomst, på den sødeste lille model :-)

  Knus farmor

  SvarSlet
 2. En rigtig sød sommerkjole du har lavet til din pige. Er helt tosset med den blomst der er påsyet, den må jeg da bestemt lærer mig selv at sy en dag ;o)

  Jeg har givet dig en BlogAward. Du skal selvfølgelig selv bestemme om du vil modtage den og være med! Men ellers henter du bare billedet inde på min blog ;o)

  Ha' en rigtig dejlig dag /Heidi

  SvarSlet