tirsdag den 4. juni 2013

Blogtræf, men ikke som planlagt..

Søndag i sidste weekend var dagen, hvor jeg skulle til Vejle og sy sammen med et par andre skønne bloggere. Samme dag skulle min svigermor Kirsten til blogtræf i Brande og da hun bor i nærheden af Sønderborg kom hun og sov hos os fra lørdag til søndag, så hun ikke behøvede at skulle nær så tidligt op..
Da vi var igang med morgenmaden, brummede telefonen pludselig og det var desværre en aflysning af dagens kreamøde. Øv med øv på.

Kirsten foreslog at jeg i stedet tog med hende til Brande. Jeg var lidt i tvivl om hvad jeg havde lyst til, da jeg ikke kunne få mulighed for at sy der og jeg laver jo ikke så meget andet. Jeg kan hækle, men det er ret sjældent jeg gør det. Derudover kunne jeg ikke lide at trænge mig på sådan i sidste øjeblik, men Kirsten ringede til Tove, som var arrangør og hun sagde at jeg bare skulle komme.

Jeg skyndte mig at gøre mig færdig, gribe lidt garn og en hæklenål og tog så med til Café Tankefryd i Brande. Det er sådan en hyggelig café og skulle man komme på de kanter vil jeg klart anbefale at man besøger den.
Vi var 17 kvinder i forskellige aldrer og med forskellige kreative evner og selvom vi var fremmede overfor hinanden gik snakken, som om folk var gamle venner.

Det var rigtig hyggeligt at være sammen med alle de søde mennesker og fedt at blive inspireret af det de lavede. Det var nogen rigtig dygtige damer, der kunne lidt af hvert.
Bl.a have Tove lavet fint hjemmelavet sæbe til alle deltagere og da der var kommet et afbud var der også en til mig :)
Aslaug havde også gaver med. Vi fik alle en fin hjemmelavet blomsterbroche.

Inden jeg viser hvad jeg selv fik lavet vil jeg lige vise et par stemningsbilleder fra dagen.Jeg fik også selv hæklet en smule og er nu blevet færdig. Det er en "for sjov gave" til min far til fars dag, men jeg tør godt vise den herinde nu for han kigger aldrig herinde. I hvert fald ikke med mindre jeg linker på Facebook.. Det er et cover til en øl eller sodavandsdåse.
Opskriften er fundet hos Lise og det var planen at den skulle have haft hæklet bikini, som i opskriften, men jeg kunne ikke rigtig få det til at fungere. Eller det vil sige, den blev ganske fin, men alt for stor. Muligvis fordi jeg ikke har så lille en hæklenål, som hun har brugt. Så jeg har i stedet lavet en bikini i stof. Den er ikke nogen skønhedsåbenbaring, men jeg tror at den fungerer. Så nu er jeg spændt på hvad han siger til den ;)
7 kommentarer:

 1. ærgeligt at det ikke blev til noget med sytræffet, jeg måtte selv melde afbud grundet syg barn.

  hvor var det heldigt at der lige var mulighed for et andet blogtræf.

  den er da fed den der dåseskjuler, den skal nok falde i god jord

  SvarSlet
 2. Super det blev en god dag trods alt.

  Mona

  SvarSlet
 3. Jeg er glad for, at du kunne komme Helle og hvor er dit hækleri blevet flot.
  Sjov gave, som din far da kun kan blive glad for

  SvarSlet
 4. Jeg nød rigtig meget, at du kom med <3 Og hvor er din dåseholder/skjuler blevet flot. Er spændt på hvad din far siger til den :-)

  Knus

  SvarSlet
 5. Ha ha ha ha. Den er genial og lige ramt plet på din far og hans humor.
  Fedt søde 💕
  Glæder mig til at se dig på søndag.
  Kæmpe knus

  SvarSlet
 6. Det var lige netop en super hyggelig dag. Din dåseskjuler er da blevet så god :)

  SvarSlet