mandag den 18. februar 2013

Denne blog lever stadig..

...selvom den har været i dvale meget længe.. Overskuddet har bare ikke været der. Der er sket så meget siden jeg sidst fortalte om min situation/sygdom. Måske fortæller jeg om det en dag.. Men ikke nu.
Jeg har de sidste uger fået lidt af lysten til at være kreativ tilbage og de der kender mig godt ved at det er stort. Virkelig stort. Og i dag fik jeg for første gang faktisk syet lidt. (Øj maskinerne var blevet støvede :-S)
Jeg ville gerne have haft et nyt buksemønster at prøve, da jeg har lyst til at prøve noget nyt, men det har jeg ikke så det blev et af de vante mønstre og måske er det også meget godt at starte med noget man mere eller mindre kan i søvne efter en længere pause..
Bukserne er lavet af ting fra gemmerne. Blåt camouflagestof med neonkontrast. Jeg ved ikke om de er lidt drengede, men jeg har besluttet at de også kan bruges af piger.
Hvornår der bliver mere at vise, tør jeg ikke at sige, men jeg håber det bliver snart..

3 kommentarer:

 1. Er det vigtigste ikke at I lever ? Skid bloggen et stykke hvis ikke overskuddet er det (:

  Men de der bukser, dem vil jeg ha når hun er blevet for stor til dem (Mon ikke jeg med mine små 160 cm og str 38 ka klemme nig ned i dem? ORK JO) De er simpelthen for fede !
  Gad vide om man ka finde dem i H&M i voksen str. det må undersøges !

  Pas på dig selv, jeg ved om nogen hvor hårdt livet kan være, det er ikke en vare man finder i Rema (:

  SvarSlet
 2. Hej Helle, hvor er det DEJLIGT, at du så småt igen har lyst og overskud til at være krea :-) Det går da den rigtige vej <3

  Det er fine bukser, og selvfølgelig kan sådan en lille sej pige også have dem.....hvor ser hun sød ud i dem, og hun virker da også svært tilfreds :-)

  Knus

  SvarSlet