onsdag den 30. november 2011

En lille nisse..

..har været forbi min postkasse. Som tidligere nævnt er jeg med i en krea pakkekalender på et andet forum og i dag modtog jeg min første pakke :o) Det er virkeligt fine ting og jeg glæder mig til at modtage den næste og til selv at få sendt nogle :o)

tirsdag den 29. november 2011

Er du til Trip Trap nisser??

Hvis ja så skynd dig ind til blog by Rikki Tikki og deltag i deres give away. Måske er du den heldige vinder :o)



Så har vi atter forbindelse til verden udenfor...

..hvilket altså bare betyder at vi har fået installeret internet i dag ;o)

Der er sket lidt siden jeg sidst skrev herinde.. Vi bor nu i vores nye hus og det er så skønt. Der er dog stadig meget der skal  ordnes, men det går stille og roligt fremad. Der skal nok komme en masse billeder herfra når vi kommer bedre på plads :o)

Krea har der stadig ikke været meget af da det meste stadig ligger i flyttekasser, men jeg fik gravet lidt stof op af en kasse i går og fik taget toppen af abstinenserne ;o)
Det blev til en lille denim tunika med røde stjerner.. Jeg glæder mig vildt til det hele er på plads og jeg kan komme rigtigt igang. Jeg har så mange planer..



Nu vil jeg forsøge at komme et skridt nærmere at få det til at ligne et hjem og senere er der vist en blog eller 50 der skal læses op på ;o)

torsdag den 10. november 2011

Stilhed på bloggen..

Der er stille på bloggen for tiden. Dels fordi den smule jeg får lavet er gaver og dels fordi flytningen snart er op over. Jeg regner med at vi får en nøgle i løbet af næste uge. Jubiii :D

Men nu har jeg da endelig en smule at vise frem. Jeg har haft set en buksedragt med en sidesøm jeg syntes var så smart, men mønsteret er kun til helt små piger og jeg ville også hellere have almindelige bukser frem for en dragt så jeg tænkte at jeg ville se om jeg ikke selv kunne kreere noget der lignede. Jeg ville have smocket linningen, men det var første gang jeg skulle prøve det på den nye maskine og jeg fandt ud af at indstillingerne som den gamle maskine brugte i hvert fald ikke duede så det skal jeg lege lidt mere med en dag. Det endte i stedet bare med en løbegang og en elastik så det blev ikke helt som jeg havde tænk, men sidesømmen blev som jeg gerne ville have den så jeg er alligevel forholdsvis tilfreds med dem :o)


Fra siden



En meget usamarbejdsvillig model der flygtede op i sofaen