fredag den 30. september 2011

To Do #2

Denne uges to do skal bruges på noget jeg altid bliver ved med at udsætte.. Nu skal jeg sy noget mig selv.. Hvad ved jeg ikke endnu, men det er også lige meget, bare det er til MIG :o)

torsdag den 29. september 2011

Ta Da

Der har været stille på bloggen den sidste uge, men overskuddet har ikke rigtig været til hverken blog eller ret meget krea. Jeg har dog alligevel nået det meste af min to do. 2 par bukser til Astrid og et enkelt par til Sebastian. Sebastians sidste par skulle syes i dag, men jeg vælger alligevel at lave ta da indlægget nu og så må tiden vise om flere billeder skal tilføjes senere :o)

Til Astrids bukser  har jeg kombineret Minikreas ballonbuksemønster og Onions model 20022. Jeg havde ikke mere gult bånd, hverken piping eller skrå, så jeg har lavet en tæt zig zag over kanten mellem for og bagbuks. Det synes jeg er blevet ok. Det giver fin kontrast alligevel.








Sebastians bukse er lidt hjemmebiksede. De er ikke blevet helt som planlagt, men han kan passe dem og kan selv lide dem så det er vel hovedsagen :o)



torsdag den 22. september 2011

To do..

Så er det blevet tid til en ny omgang to do hos Mette. Jeg starter  "blødt" op og sætter mig et mål jeg burde kunne nå. Jeg vil næste torsdag gerne kunne fremvise flere bukser. 2 par til hver af børnene. Altså 4 par i alt.

Lidt praktisk syning

I går aftes var jeg ude hos Anja og sy og jeg fik endelig taget mig sammen til at få syet nogle bukser til Astrid for hun var ved at mangle. Det var ikke det jeg havde mest lyst til at gå i gang med så det var bare lidt praktisk syning uden de vilde dikkedarer..




Anja har netop oprettet en blog så når hun kommer godt igang med bloggeriet bliver der masser af lækkerier at se for hun er rigtig dygtig.. Se hendes blog HER

fredag den 16. september 2011

Jubii en gave...

For noget tid siden opdagede jeg at Rikki Tikki Shop havde oprettet en blog så den meldte jeg mig straks som læser på da jeg synes det er sådan en skøn shop med mange fine ting.
I dag har jeg så fået mail fra dem om at for at fejre deres første faste læser kunne de godt tænke sig at give mig en gave :D  Det er da super dejligt og jeg glæder mig til at se hvad der kommer med posten :o)
Så gør det knap så meget at jeg stadig ikke har haft held til at vinde en give away ;o)
Bloggen finder du her. :o)

onsdag den 14. september 2011

Pusleclutch

Denne regnfulde formiddag er gået med lidt hygge foran symaskinen.. Det kom der disse to pusleclutches (hvad hedder det egentlig i flertal???) ud af.







De kan begge købes på Amio :o)

mandag den 12. september 2011

Kreative dage

Så varer det ikke længe inden det igen er tid til Kreative dage i Fredericia. Det er sidste weekend i oktober og jeg skal helt sikkert afsted igen... Ses vi???

Lige nu kan man faktisk vinde billetter til messen hos Karen.. Så måske kan man oven i købet være heldig at komme gratis ind :o)


En hyggelig formiddag i billeder..

Astrid holder fri sammen med mor i dag og vi har været et smut på legepladsen.. Vi nåede lige akkurat hjem inden regnen stod ned i stænger.. Perfekt ;o)














søndag den 11. september 2011

Lille nevø på vej...

Jeg har en lille nevø på vej.. Han melder sin ankomst til januar og nuuiiiii, hvor jeg glæder mig til at holde sådan en lille baby igen :o)
Noget af ventetiden har jeg brugt på at sy en heldragt til ham.. Mønsteret er fra Minikrea og jeg synes dragten er rigtig fin og nem at sy.. Jeg undrer mig dog over at den ser ekstremt lang ud..
Har nogen af jer mon prøvet det mønster og hvad er jeres erfaring med det?




lørdag den 10. september 2011

Nu som husejer...

I hvert fald fra 1/12... Der flytter vi nemlig ind i dette skønne og hyggelige hus.


Det er så lækkert og vi glæder os helt vildt til at komme i vores eget :o)

onsdag den 7. september 2011

Til Bolette..

Her er et par forskellige billeder, som også alle findes i sort/hvid.. Hvis det er noget andet du søger så sig til, så prøver jeg at finde nogen andre :o)









torsdag den 1. september 2011

Blogudfordring - Resultatet...

Resultatet af Mias udfordring blev noget helt andet end oprindeligt planlagt..
Jeg ville have lavet et babytæppe af forskellige materialer så det blev sansestimulerende osv, men inden jeg kom igang gik det op for mig at jeg faktisk ikke havde tid til at lave det som jeg gerne ville have det når jeg også skulle sy til markede så derfor begyndte jeg at tænke i helt andre baner..

Beslutningen faldt i stedet for på et eventyrur - nærmere bestemt et Klods Hans-ur.


Det er -selvfølgelig - Klods Hans, der sidder på minutviseren og tager turen forbi
Kragen...


Træskoen..



Mudderpølen...


Inden han til sidst ender ved prinsessens slot...


Selve urskiven er lavet af almindelig bomuld og afstivet med både veledon og skabelonplastik.. Det var dog ikke nok fordi uret er ret stort så jeg endte med at måtte lime en plade bagpå. Det er jeg lidt træt af men sådan er det :o) Alt i alt er jeg ok glad for resultatet og jeg glæder mig meget til at se hvad de andre deltagere har fundet på :o)
Jeg linker til resultatindlægget på Mias blog senere :o)