torsdag den 29. september 2011

Ta Da

Der har været stille på bloggen den sidste uge, men overskuddet har ikke rigtig været til hverken blog eller ret meget krea. Jeg har dog alligevel nået det meste af min to do. 2 par bukser til Astrid og et enkelt par til Sebastian. Sebastians sidste par skulle syes i dag, men jeg vælger alligevel at lave ta da indlægget nu og så må tiden vise om flere billeder skal tilføjes senere :o)

Til Astrids bukser  har jeg kombineret Minikreas ballonbuksemønster og Onions model 20022. Jeg havde ikke mere gult bånd, hverken piping eller skrå, så jeg har lavet en tæt zig zag over kanten mellem for og bagbuks. Det synes jeg er blevet ok. Det giver fin kontrast alligevel.








Sebastians bukse er lidt hjemmebiksede. De er ikke blevet helt som planlagt, men han kan passe dem og kan selv lide dem så det er vel hovedsagen :o)



6 kommentarer:

 1. God detalje med den tætte zig-zag som kontrast. 3 ud af 4 er da virkelig et flot resultat :-)

  SvarSlet
 2. lækre bukser og smart ide med den tætte zig-zag

  SvarSlet
 3. Er vild med uglestoffet på de røde bukser ;) Virkelig fint! Og vupti, så fik du også lige en læser mere fordi jeg lige skulle se din TaDa! Ha en go aften! Skumsprøjt fra KREAfeen, Camilla

  SvarSlet
 4. Hold op hvor er de flotte! Ser godt ud med den tætte zig-zag :-)

  SvarSlet
 5. - Sikke nogle fine bukser, du har fået syet og en kreativ nyfortolkning af Minikreas mønster på ballonbukser :-)De sidder bare rigtig godt; har selv syet et par til min datter, Helena, og det er bestemt ikke det sidste par, jeg syer ;-)

  KH Laila (kreauglen.blogspot.com)

  SvarSlet