mandag den 15. august 2011

Til de aller mindste

Så er der lidt mere til markedet. Buksedragt i str 50/56 med matchende suttesnor. Det er første gang jeg nogensinde har syet så småt tøj, da jeg jo ikke kunne sy da Astrid var så lille :o) Men jeg synes modellen er rigtig sød og tilmed nem og hurtig at sy så der kommer helt sikkert flere til både piger og drenge..7 kommentarer:

 1. Nuuh! Hvor er den bare fin!!!!
  Ville ønske Jonathan var så lille endnu! Så ville jeg helt klart bestille et sæt..

  SvarSlet
 2. Ej, hvor er den fin! Jeg har som noget helt nyt kastet mig mere seriøst over symaskinen og leder efter nogle gode mønstre. Har du nogle gode forslag? :-) Kh, Mette

  SvarSlet
 3. Det er baare rigtig sødt!

  x

  Margit
  Creative Tail

  SvarSlet
 4. Tak skal I have :o)

  Mette hvad er det du gerne vil sy? Hvis det er børnetøj har Minikrea nogle både søde og lette mønstre. Denne dragt er fra Minikrea.
  Ellers har jeg også brugt Onion og Homemade (stof2000) Stof og stils mønstre synes jeg tit har en ret forvirrende vejledning så dem bruger jeg ikke så tit.
  Jeg abbonnerer på Alt om håndarbejdes symagasin så dem har jeg også brugt en del og jeg har købt Burda et par gange og de få ting jeg har lavet derfra har været fine :)
  Jeg har fået 3 numre af Ottobre som jeg glæder mig til at prøve. Jeg har aldrig syet noget derfra før, men de har bare sådan nogle søde modeller :o)

  SvarSlet
 5. Den er simpelthen bare super sød, og prikken over i'et er simpelthen knapperne i samme stof og selvfølgelig suttekæden.
  ;o) . . . håber det lykkedes for mig nu, at få en besked ind . . . hi hi

  SvarSlet
 6. Wow - tusind tak! Nu føler jeg mig lidt mere rustet til at gå i mønster-land. Det er nemlig temmelig svært at regne ud, hvad der er godt - og not ;) Kh, Mette

  SvarSlet