tirsdag den 25. februar 2014

Tanker om bloggen



Kuk kuk, her er jeg.. Ja jeg lever endnu ;) men om bloggen skal leve videre eller have lov til at dø i fred er endnu uvist.. Det er enormt længe siden jeg sidst har skrevet noget herinde, men lysten og overskuddet har ikke rigtig været her og respons på indlæg var også ved at høre til sjældenheder og så er det bare ikke helt så sjovt..
På en måde har jeg lyst til at begynde at blogge igen, men har også lyst til at starte på en frisk.. Så om jeg skal lave en ny blog eller beholde denne ved jeg ikke.. Hvis jeg skal fortsætte med denne kunne jeg godt have lyst til at ændre på både navn og design. Jeg ved bare ikke om jeg kan finde ud af eller orker det. Jeg har før prøvet at lave sidebar i begge sider, men så så alle gamle indlæg helt forkerte ud og ændre hvert enkelt indlæg virker alt for omfattende..
Mht navnet ved jeg endnu ikke hvad det skal være eller om det kan lade sig gøre og samtidig beholde de læsere der stadig følger med? Jeg er med på at jeg ikke kan ændre bloggens adresse, men bare navnet, vil det mon kunne lade sig gøre??
Jeg vil ikke skrive mere lige nu, men hvis jeg beslutter mig for at blogge videre vender jeg tilbage og viser lidt af det jeg har lavet siden sidst..