onsdag den 25. september 2013

Tørklæde ala Den Retro Husmoder

Siden jeg så de her tørklæder første gang har jeg haft lyst til at lave et. Ideen kommer fra kvinden bag bloggen Den retro husmoder. Hun laver rigtig mange fine ting, bl.a. de fine tørklæder. Hun har også lavet en rigtig god DIY så andre også kan lave et flot tørklæde.
Nu har jeg endelig fået lavet mit første, men bestemt ikke sidste..


søndag den 22. september 2013

Her skulle stå en titel, men..

Ja jeg kunne altså ikke finde på en der passede mine tanker..
Siden mit sidste indlæg, har jeg haft en del at tænke på.. Det er endelig konstateret, hvorfor års behandling for depression og stress kun har hjulpet noget og ikke nok. Jeg har ADD. Eller den stille udgave af ADHD, som det også kaldes. Jeg har svært ved at finde ud af, hvordan jeg har det med den besked.. På den ene side er jeg lettet for at det endelig er opdaget, så jeg kan få den rette behandling og komme videre.. På den anden side tænker jeg, fuck.. Det kan jo aldrig helbredes.. Det kan afhjælpes, men ikke helbredes. Så jeg må indstille mig på at jeg altid vil have nogle ekstra udfordringer i livet. Hvordan mon det vil påvirke min fremtid? Min arbejdssituation? Det må tiden vise.. Ved næste besøg hos psykiateren skal vi snakke behandling, men det er først sidst i oktober, så der er lidt tid endnu... Indtil da må jeg prøve at holde styr på tankerne..

Nå, men noget helt andet er, at jeg har da også lidt kreativt at vise :) Jeg har hæklet en hue til mig selv og jeg er rigtig glad for den :) Den er hæklet i Drops Merino ekstra fine og det er super lækkert.. Nu vil jeg gerne hækle et par luffer til, men jeg har ikke rigtig fundet en opskrift, som jeg kunne tænke mig at bruge endnu.. Forslag modtages gerne :)




torsdag den 5. september 2013

Fødselsdagsgave til niecen.

Min niece har fødselsdag i dag og udover den købte gave ville jeg gerne sy lidt til hende, så i går købte jeg karruselprintet fra stof og stil. Jeg synes godt nok at det stof med digital print er lidt dyrt, men det er jo også super fint.
Jeg fik ikke syet i går så det måtte blive i dag i stedet. Da jeg så skulle finde mønsteret var det væk!!???
Så begyndte jeg altså at få lidt småtravlt for vi skulle derover og spise og nu skulle jeg pludselig finde på noget andet. Heldigvis har jeg en god stak blade så jeg fandt mønsteret til denne oversize kjole, som heldigvis er rigtig enkel og hurtig at sy.. Der skulle så også bruges noget mere stof end der skulle til den oprindeligt planlagte kjole så det var rent held at jeg havde købt lidt ekstra..
Jeg købte også lidt af det med savanneprint, som skal blive til et eller andet til Astrid.. Hvad ved jeg ikke helt endnu.



mandag den 2. september 2013

En byttehandel..

Forleden da jeg viste min flettede taske på Facebook, spurgte min kusine om jeg ikke ville sy en lille taske eller lignende til hende. Hun læser til kosmetolog og mangler noget at opbevare hendes pensler i, så har lige syet denne her til hende.. Farveønskerne var pink og/eller gul og jeg havde tilfældigvis dette liggende i gemmerne så det passede helt fint. Farverne snyder dog lidt på billederne. Den pink farve er mørkere i virkeligheden.. Jeg har lavet et C i krympeplast til lynlåsen. Hendes navn starte med C, hvis I ikke havde gættet det ;o) :D
Vi havde i forvejen snakket om at jeg gerne ville prøve at lægge ben til når hun skal øve sig i at vokse, så det bliver til en byttehandel. Taske for voksede ben ;o)