onsdag den 10. april 2013

Tabletsleeve

Her i huset er vi blevet ejere af en tablet, så jeg har syet et sleeve til den. Det er blevet lidt til den lille side, men tabletten kan lige klemmes i, så det må gå til jeg enten får syet et nyt eller vi får købt et.


tirsdag den 2. april 2013

Hæklede "frakker" til fyrfadslys

Jeg har forsøgt mig med lidt hækling igen. Igen et hurtigt og nemt projekt, der giver et færdigt produt på kort tid. Jeg har lavet disse betræk til fyrfadslys. De er lavet uden opskrift og alle 3 er lavet forskelligt :D Nu skal jeg lige finde ud af hvilken måde jeg synes er bedst og så skal jeg have lavet lidt flere. Måske kommer opskriften også på bloggen hvis det kunne have interesse.


mandag den 1. april 2013

At hækle kinderægsdimser

Som flere andre i blogland har jeg prøvet at hækle små kinderægdyr. Det var min svigermor der viste mig ideen. Hun havde set det her.
Jeg synes de er enormt søde og jeg skal helt sikkert hækle flere forskellige. Jeg skal bare have købt noget snor så jeg kan lave følehorn og så de kan bruges til nøglering fx. Har man en i nøglebundet kan man jo lægge en vognmønt i så den altid ved hånden :) Man kan også bruge dem til pengegaver til børnefødselsdage, en lille pilleæske, barnevognsophæng eller bare til at gemme på en lille skat. Mulighederne er mange :)