tirsdag den 19. marts 2013

Endnu et indlæg om Bloglovin...

De fleste har nok efterhånden bemærket at Google Reader lukker pr 1. juli.. Præcis hvad det indebærer mht faste læsere osv kan jeg ikke helt blive klog på, men det meste af blogland valfarter i disse dage til bloglovin og jeg er også selv begyndt at læse blogs der i stedet for. Tænkte at jeg lige så godt kan vænne mig til det. Heldigvis har Bloglovin en smart funktion der gør at man kan overføre hele sin læseliste fra Google Reader så man ikke skal sidde og tilmelde sig alle blogs igen.
Jeg håber at jer der læser med her vil følge med mig over på bloglovin og følge mig der fremover. Hvis I ikke, som jeg overfører hele jeres læseliste så har jeg en knap i sidebaren I kan trykke på for at følge mig.


torsdag den 7. marts 2013

Patchworktæppe

Jeg har fået lavet et af mine hængepartier.. Det tror jeg godt at man kan kalde det når jeg købte stoffet til dette formål på forrige kreamesse i Fredecicia :-P Jeg har tænkt på det tæppe mindst 1000 gange, men jeg har egentlig aldrig orket at gå i gang med det.. De sidste par dage har tankerne kredset om det igen og jeg fik stoffet fundet frem. Astrid så det og spurgte hvad jeg skulle sy af det og så kom jeg jo til at fortælle at det skulle blive til et tæppe til hende.. Og så fanger bordet altså ;o) Hun ville jo have det tæppe lige med det samme og har nok siden spurgt hvert 5. minut om det var færdigt nu. Det første hun har spurgt efter når hun vågnede om morgenen var det tæppe ;o) Og så var der jo ikke andet for end at gå igang.
Jeg fik lavet mig et par skabeloner og gik så ellers igang med at tegne firkanter og derefter skulle de jo så klippes ud :-S Nøj, hvor ville jeg gerne have haft en rulleskære (jeg har godt nok en billig en fra stof og stil, men den er elendig), men jeg trøstede mig med at jeg heldigvis trods alt har en rigtig god saks..
Så var det jo ellers igang med at sy og stryge og sy og stryge..
Da jeg havde fået syet alle de små firkanter sammen og skulle sy dem sammen med de store var der noget galt.. Til trods for at jeg havde klippet efter de mål der stod på papiret fra butikken (det var en pakke med materialer til et tæppe jeg havde købt sammen) passede de ikke sammen.. De store firkanter var for store eller de små for små. Det betød at før jeg kunne komme videre skulle jeg rette alle de store firkanter.. Jeg var grædefærdig et øjeblik der.. Hvis det ikke var fordi jeg vidste at Astrid ville spørge efter tæppet igen når hun kom hjem havde jeg smidt det fra mig, men jeg talte til 10 og gik så igang med at måle og klippe igen.
Og nu er det endelig færdigt. Det har taget det meste af dagen, men Astrid nåede lige at få det med i seng og hun var glad :o)
Det har været et stort projekt i forhold til hvad jeg har kræfter til lige nu, men jeg er blevet glad for resultatet og det er jo altid dejligt at sy til nogen når de bliver glade for det :o)








tirsdag den 5. marts 2013

Nyt legetøj

Jeg har tænkt længe - rigtig længe -vejet for og imod og nu har jeg altså endelig fået bestilt mig noget lir.. En coverlocker.. Og lets face it, det ER lir at have sådan en, men har vidst længe at jeg bare måtte eje en ;o) Jeg synes det er smart med de funktioner sådan en har og det giver bare et mere professionelt finish..

Det nye medlem af maskinparken er en Elna 444 og det ser ud til at være en rigtig god maskine.. Jeg får masser af ekstra tilbehør med. Ud over de ting der som standart hører til maskinen får jeg:

  • Nålæske ELX705
  • Syguide - justérbar
  • Ribrynkings apparat 6-8,5 mm
  • Ribrynkings apparat 9-13,5 mm
  • Tvillingesømfod - klar
  • Guidefod - centreret
  • Sømguide 15-45 mm
  • Kantbåndsguide (8-32 mm)
  • Kantbåndsguide (12-42 mm)
  • Kantbåndsguide (15-60 mm)
  • Ekstra sybord 295 x 205 mm

  Der kommer nok til at gå meget tid med at studere manualen, men det skal nok blive spændende og sjovt at afprøve de forskellige funtioner. Men jeg må væbne mig med tålmodig til på torsdag ;o)



søndag den 3. marts 2013

Velkommen i mit univers...

Noget kreativt er det ikke blevet til de sidste dage, men til gengæld har jeg fået orden på mit kreahjørne, så det vil jeg da gerne vise jer.. Jeg har desværre ikke før-billeder, men tro mig der er forskel :D
Hvis nogen af jer skulle have lyst til at vise hvor I udfolder jeres kreative evner så send mig meget gerne et link :)