lørdag den 29. september 2012

Flakonskåle

Jeg købte for længe siden disse flakoner mhp at lave skåle af dem.. Egentlig var planen at bruge en blanding af lim og vand og så balloner, men så faldt jeg over denne diy og besluttede at prøve det i stedet for.
Det er da en køn skål til frugten fra haven :o)


fredag den 28. september 2012

Craft it forward - gave til Charlotte

For et par dage siden sendte jeg endnu en gave i Craft it forward legen. Denne gang til Charlotte, Jeg kunne huske at hun deltog i min give away med makeup taskerne så jeg syntes at hun så skulle have sådan en.. Håber den er nået frem til hende :)


tirsdag den 25. september 2012

Craft it forward - returgave..

Så blev min returgave til Karina i Craft it forward legen sendt i går og jeg håber hun kan bruge den :o)
Hun er utrolig kreativ så jeg synes det er svært at finde på noget der lever op til det hun har sendt afsted, men her er hvad jeg sendte.




fredag den 21. september 2012

Craft it forward



Jeg meldte mig til Craft it forward legen hos Karina og modtog for et par dage siden denne skønne filtede taske.. Jeg er virkelig glad for den og synes det er fedt netop at modtage noget jeg ikke selv kan finde ud af..



 Nu skal jeg have fundet på en kreativ gave til Karina og så skal jeg sende legen videre.


Reglerne for Craft it forward er:

- De 3 første bloggere, som melder sig til her hos mig, får en hjemmelavet og kreativ gave fra mig.
- Disse 3 bloggere skal sende legen videre – og samtidig sende en hjemmelavet og kreativ gave retur til mig.  

Jeg håber, at du har lyst til at lege med…

lørdag den 15. september 2012

Pimp dit tøj.

Når man skal noget så kedeligt som at lægge bukser op, hvorfor så ikke gøre det lidt festligt? ;-)
Jeg overvejer patchwork baglommer og marked hæklet blomst også ;-)


torsdag den 13. september 2012

Nattøj

Astrid mangler nattøj så jeg har haft gang i symaskinen.. Der skal naturligvis flere sæt til, men indtil videre er det blevet til dette sæt efter et mønster fra et gammelt Ingelise blad. Astrid elsker det allerede og har det på her midt på eftermiddagen ;o)







lørdag den 8. september 2012

Hættebluse

Jeg har lavet denne hættebluse til Astrid, men modellen er ikke helt god til hende så jeg må vist lege lidt med mønsteret og prøve at tilpasse det så hun passer det bedre.. For sød er den jo :) Og jeg synes stoffet med de små kløvere og ribben går rigtig godt sammen.. Elsker kontrastfarver :D





fredag den 7. september 2012

Fødselsdagsgave

Min niece er lige blevet 4 år og selvom vi havde købt et løbehjul til hende så skulle moster da også sy et eller andet.. Hendes mor kan godt lide at bage og så var et forklæde og et sæt grillhandsker jo oplagt :o)




torsdag den 6. september 2012

Fra genbrug til guld #4

Så er der klattet lidt med maling igen herhjemme.. Denne gang er det dog min mand der skal have æren.. Vi har købt en gammel skænk i genbrug, som så er blevet malet og jeg synes resultatet er blevet rigtig godt :)




lørdag den 1. september 2012

Så fandt jeg en vinder...

Så blev det tid til at finde en vinder af min give away..
STOR tak til alle jer der har deltaget. Jeg er helt overvældet over den store interesse. Det havde jeg slet ikke forventet.. Jeg har fået en del nye faste læsere i forbindelse med denne give away og min dag som perleblogger og vil byde jer alle velkommen :o) Jeg er meget glad for at I har lyst til at læse med.. Jeg skal nok kigge forbi jer også. Jeg har allerede været forbi nogen af jer og kommer forbi resten lidt efter lidt :o)

Men nu til vinderen... Vinderen blev Camilla.. Camilla har ikke skrevet hvilken taske hun ønsker så send mig en mail med ønske og adresse og så sender jeg den til dig :o)

Indsamling til "Glæd børnene"

Det er nu ved at være rigtig længe siden at indsamlingen sluttede så nu må det være på tide at vise resultatet.
Jeg har ventet lidt, da jeg desværre kun har modtaget ting fra to af dem der meddelte at de ville deltage, hvilket selvfølgelig er rigtig ærgerligt, men hvis de eller andre alligevel gerne vil bidrage vil jeg anbefale at de selv tager forbi et indleveringssted med det :o) Info om indleveringssteder kan findes på foreningens Facebookside HER.
Foreningen har også lavet nogle rigtige fine armbånd, nøgleringe og øreringe, som kan købes rigtig billigt så det er også en måde man kan støtte på :o) Tingene kan ses HER.
Har man lyst til at hjælpe på anden vis så mangles der frivillige. Hvis det var noget så skriv og spørg efter mere info på facebook.

De der bidrog til indsamlingen var Lotte, som har givet de to store bamser, den fine dukkeseng og en masse cd'er, dvd'er og spil, Jane som har givet (måske lavet?) de to super søde dukker og så mig selv, der har syet to små par overalls med matchende suttekæde, et sæt baby sengetøj og og to små tasker. De kan bruges som makeup/toilettasker til de store piger eller som lille håndtaske til de mindre piger. Astrid elsker i hvert fald at rende rundt med dem ;o) Derudover har jeg en stak stofbleer, som ikke kom med på billedet, men dem mangler foreningen til deres baby startpakker så dem får de med.