tirsdag den 19. juni 2012

Studenterclutch

En ung nybagt studine har givet udtryk for at hun godt kan lide de bow clutches jeg tidligere har lavet så jeg har lavet en til hende, som jeg håber rigtig meget matcher hendes hue, så hun kan bruge den til hendes studenterfest :o) Håber hun bliver glad for den :o)




mandag den 11. juni 2012

Indsamling + lidt bloghjælp


Jeg vil lige endnu engang opfordre dem, der måtte have lyst til at bidrage til indsamlingen til fordel for Glæd børnene Hvis der er nogen der ikke har læst om den så klik på billedet magen til dette i højre sidepanel :o)
I weekenden skal jeg ned til Lotte i Esbjerg så hvis nogen i Esbjerg eller omegn vil være med så kan tingene indtil lørdag afleveres hos hende :o) Sig til hvis jeg skal sende en mailadresse :o)


Og så til noget helt andet. Jeg er blevet gjort opmærksom på at der popper en træls reklame op når man vil kommentere på min blog.. Det er ikke noget jeg var klar over og jeg vi da gerne af med den igen, men jeg aner ikke hvad jeg kan gøre??? Hjælp!!!!


lørdag den 9. juni 2012

Før og efter..

Jeg har en sæk stående med ting og sager der egentlig skal smides ud, men da jeg lige fik øje på denne gamle kjole blev den hevet op igen. Jeg mangler bluser så det kunne den da lige forvandles til.. Det tog ikke lang tid, men den er bare klippet på øjemål og ikke efter mønster så det er måske mere held end forstand at den passer ;o) Men den passer perfekt og lidt heldig har man jo lov til at være en gang imellem :D

Før:


Efter: (farverne ser ikke helt rigtige ud. De er ikke så fesne, men lyset var elendigt)



torsdag den 7. juni 2012

En smule syning + respons på indsamling

Det er ikke så meget jeg har fået lavet den sidste tid, men en kjole til Astrid og en sweatshirt til min mand er det da blevet til :o)







Angående indsamlingen så er der allerede 6 inkl mig selv der har meldt sig til at hjælpe. Det er jo helt fantastisk og jeg er meget glad for at der er nogen der har lyst til støtte projektet :o)
Jeg håber at flere har lyst til at følge ChristineLotteCarinaTamra og Dorrits eksempler bidrage med lidt også :o) Husk at der ikke er nogen krav om at det skal være hverken stort eller nyt. :o)