fredag den 27. april 2012

Nyt undertøj til dukke Emma

Alle piger har brug for nyt undertøj en gang imellem - selv dukker ;o) Så Emma har fået sig en ny bodystocking. Det er første gang jeg laver dukketøj og det var egentlig meget sjovt og meget småt ;o) Det er bestemt ikke nogen skønhedsåbenbaring, men jeg skal lige vænne mig til at sidde med så småt tøj i hænderne.
Jeg har flere dukkeprojekter planlagt, som jeg glæder mig til at komme igang med. Der er jo ikke noget bedre end at se Astrids glædestrålende øjne når hun får de nye ting :o)





Dukken er lavet af min dygtige svigermor. Hvis du har lyst til at se flere af hendes dukker så kig forbi hendes blog. Denne weekend er hun på workshop hos Wenche og Line så mon ikke der snart er en ny dukke at se derinde :o)

torsdag den 26. april 2012

Mon det snart er min tur??

Altså til at vinde en give away :) Jeg gad i hvert fald godt vinde denne lækre give away hos Line.. Nøj så skulle der shoppes lækkert stof :D


torsdag den 19. april 2012

Lækre sandwichboller - opskrift..

Jeg er blevet spurgt efter opskriften på noget sandwichbrød jeg bagte i dag så jeg skriver opskriften herinde så I der læser med også får muligheden for at se den.

Ingredienser:


400 gram fuldkornshvedemel
600 gram hvedemel
6 dl vand
50 gram gær
2 spsk olie
2 tsk salt
1 tsk honning

Sådan gør du:


Gæren opløses i det tempererede vand. Alle ingredienser tilsættes, dog tilbageholdes 10% af hvedemelet. Dejen æltes i mindst 5 minutter (hurra for min ven Kenwood) og yderligere hvedemel tilsættes efter behov (dejen skal klæbe en smule til hænder og bord).
Dejen hæver tildækket i ca. 30 minutter ved stuetemperatur. Herefter slås luften ud af dejen og 2 brød formes (jeg lavede 8 store sandwichboller i stedet for). Brødene efterhæver tildækket på en bageplade med bagepapir i ca. 30 minutter ved stuetemperatur.
Brødene ridses og pensles med enten mælk eller vand (jeg brugte vand). Hvis man har lyst kan man også drysse forskellige kerner, havregryn eller hvad man nu har lyst til på. Jeg dryssede hørfrø på mine.
Bages i en forvarmet ovn i ca. 30 minutter ved 220 grader eller 200 hvis det er varmluft.
Da jeg lavede boller i stedet for store brød var jeg usikker på bagetiden, men de endte med at få de 30 minutter og det blev rigtig godt.


mandag den 16. april 2012

Bluse med skønne stedmoderblomster

Jeg har lavet en bluse til Astrid i noget af mit yndlingsstof, som jeg har haft liggende rigtig længe og nu har jeg kun et lille stykke tilbage, snøft :-D Men jeg er ikke ked af at jeg har brugt det for jeg synes at blusen er blevet rigtig fin så jeg håber godt nok at hun kan passe den :o)





Angående min pakkeleg så har jeg ikke glemt jer. Jeres pakker skulle gerne dukke op i løbet af ugen :o)
Er der ikke flere der har lyst til at være med?

søndag den 8. april 2012

Pakkeleg - Vil du være med??

Jeg meldte mig til en pakkeleg hos Heidi og fik for nogen dage siden denne fine pakke i postkassen. Den indeholder mange super fine ting, det rene guf for en kreativ sjæl :o)



Nu er det så meningen at jeg skal sende en pakke tilbage til hende og jeg overvejer stadig hvad jeg skal finde på at sende her efter påske :o)

Nu får andre så chancen for at lege med. De første 4 der skriver en kommentar til dette indlæg får en pakke fra mig med posten og skal så sende en retur. Er du frisk?? :o)

mandag den 2. april 2012

Brugt til nyt - taske af aflagte bukser...

Sidste har havde Frk TURKIS brugt til nyt tema på hendes blog og jeg var imponeret af hendes mange flotte projekter. Bla.a havde hun forvandlet et par gamle cowboybukser til tasker. Jeg besluttede at jeg også ville lave en taske på et tidspunkt, men det er bare først blevet til noget nu.
Jeg synes den er blevet ret fin :o) Der er lomme til mobilen indeni så den altid er til at finde ;o)