tirsdag den 28. februar 2012

Lady in red?

Eller måske bare den lille Rødhætte ;o)

Astrid skal til fastelavn med dagplejen i morgen og det oprindeligt planlagte kostume er ikke blevet til noget, dels fordi jeg ikke har haft tid til at køre ud og købe materialerne og dels fordi jeg ikke har haft så meget energi.. Men nu stod jeg jo pludselig og manglede det kostume så det endte i stedet med noget der kunne laves både nemt og hurtigt, men alligevel være fint.. Så her er min lille Rødhætte lige inden sengetid.. Vi mangler lige at finde en lille kurv til hende..






torsdag den 23. februar 2012

Så fik jeg endelig prøvet det.. (strygestof)

For snart mange uger siden købte jeg strygestof af Anna, men siden har det bare ligget i en æske i mit sy/kreahjørne.. Men i aftes da jeg var i syklub fik jeg endelig prøvet det af på denne nederdel, som jeg lavede til Astrid. Måske ikke det smarteste at prøve på flæser, da det forsvinder lidt i bølgerne, men nu er det prøvet og der går bestemt ikke længe inden jeg skal prøve at lege med det igen..



tirsdag den 21. februar 2012

En lille ting til mig..

Jeg har lavet et tørklæde til mig selv i dag. Det måler ca. 1,25 meter på alle 4 sider og har turkis kvastebånd eller hvad det hedder hele vejen rundt. Meget enkelt, men jeg synes det er super fint :o)




Så nu kan jeg strege en ting på min to do liste. Jeg tror den liste skal skrives ned og hænges op. Så kan det være at jeg får lavet lidt flere af de ting jeg gerne vil. Selvom det selvfølgelig ikke giver mere tid i den travle hverdag :o)

Pift hjemmet op med tavlelak

For noget tid siden købte jeg nogle krydderurter - eller frø dertil - og de skulle jo også have potter at stå i.
Så jeg har købt nogle helt almindelige lerpotter med underskåle til. Det midterste stykke har jeg malet med tavlelak og så har jeg bundet en sløjfe om potterne foroven. Meget simpelt, men rigtig flot, synes jeg selv ;o)

Oreganoen er lige så stille begyndt at spirer og citronmelissen ser også ud til at begynde :o) Det er helt sjovt at gå at følge udviklingen fra dag til dag.

Jeg mangler lige et godt stykke kridt der kan skrive lidt bedre så når jeg har fået det og urterne er kommet lidt længere op får I et par billeder mere.



torsdag den 16. februar 2012

Hvad har jeg rodet mig ud i?

Det er hvad jeg tænker lige nu. Ej jeg glæder mig egentlig til at komme i gang, men er nu spændt på hvordan det kommer til at gå  ;-) Nu er garn og pinde kommet så det er jo bare at prøve :-)

onsdag den 15. februar 2012

En hjælpende hånd..

Jeg har før nævnt hvor træls jeg synes det er at Sebastian ikke kan passe nogen bukser med mindre det er med rib eller elastik. De falder simpelthen ned fordi han er så slank.. Men nu er min svigermor trådt til med en hjælpende hånd og har rettet et buksemønster til så de gerne skulle passe så jeg glæder mig til at få dem syet så han kan prøve dem.



Det er meget praktisk at have en dygtig svigermor der både kan sy, strikke, hækle, spinde o.m.a. Som min veninde siger: Er der noget hun ikke kan? ;o) Hun er også dygtig til at sy dukker så hvis man kan lide dem er hendes nye blog Silkemors verden bestemt et besøg værd.

Da hun var her var vi også forbi Frk Jensens unikum som ligger lige i nærheden. Indehaveren Jane har også bloggen strikkeentusiasten og efter besøget var jeg blevet så inspireret at jeg endelig overgav mig besluttede mig for at lære at strikke ;o)
Samme aften fandt jeg en god begynderopskrift (håber jeg) og bestilte garn og strikkepinde på nettet så nu venter jeg bare på at komme igang ;o)
Desværre ligger min pakke på posthuset så jeg må vente lidt endnu..

søndag den 5. februar 2012

Køredragt med lækkert indhold

Køredragten jeg viste forleden er afleveret og afprøvet og den passede perfekt :o)
Jeg har fået lov til at vise jer et billede af guldklumpen i dragten..


fredag den 3. februar 2012

Give Away hos BlomsterBørn

Dorrit med bloggen BlomsterBørn laver nogle super fine og helt unikke fødselsdagsbluser. Nu kan man være heldig at vinde en for hun har nemlig lavet en give away :o) Hvis du kunne tænke dig at blive den heldige vinder så skynd dig ind på hendes blog og se samtidig nogen af de andre fine ting hun laver :o)


torsdag den 2. februar 2012

Køredragt til mininevøen...

Min nevø på 3 uger er en lille fis og svømmer stadig i hans nuværende køredragt. Derfor blev aftenens syning til denne dragt, som jeg håber han passer lidt bedre. I hvert fald i et par uger ;o)