tirsdag den 31. januar 2012

Kreadag i Århus - skal du med??


Jeg har meldt mig til kreadag i Århus arrangeret af Anna. Jeg glæder mig vildt til en hel dag med kreativitet sammen med en masse skønne og super dygtige bloggere :o) Der er stadig få ledige pladser, skal du have den ene? :o) Tjek linket..

mandag den 30. januar 2012

Cath Kidston

Da jeg ikke kunne sove i nat, tænkte jeg at jeg lige så godt kunne bruge tiden til noget fornuftigt så jeg fik syet tasken af det medfølgende stof fra min nye sybog. Den blev rigtig fin og jeg tror jeg vil prøve at eksperimentere lidt med mønsteret og lave den på lidt forskellige måder. Der er mange fine ting i bogen, som jeg glæder mig til at prøve :o)




fredag den 27. januar 2012

Endnu en gave..

I da fik jeg endnu en fødselsdagsgave. Det var bogen Sy af Cath Kidston, som jeg havde ønsket mig..
Ih hvor jeg glæder mig til at prøve at sy noget fra den :o)


onsdag den 25. januar 2012

Nu er jeg voksen


Det har jeg i hvert fald hørt at man er når man er fyldt 30 og det er jeg blevet i dag.
Det føles nu ikke så meget anderledes at krydse grænsen fra 20'erne til 30'erne, men på en måde er det alligevel.. Der er sket flere fantastiske ting for mig i mine 20'ere. Jeg har fået begge mine børn, mødt min mand og blevet gift, men alligevel har jeg brugt meget tid på at kæmpe med depression, gigt, overvægt og andre ting og i det hele taget ikke været så glad for mig selv af tiden. Jeg er stadig overvægtig, har gigt og får medicin mod depression, men jeg er overbevist om at 30'erne må være de år, hvor det vender. Hvor jeg får det bedre, kommer ned i vægt og i det hele taget bliver lidt bedre ved mig selv..

Dagen er blevet brugt sammen med familien. vi har været ude at spise med mine forældre og de var efterfølgende med herhjemme og få kaffe. Det var rigtig hyggeligt.
Jeg har fået billetter til Metallica i Horsens d. 6/6 2012.. Det bliver såååå fedt :D
Derudover har jeg også fået et minicruise med 2 overnatninger i kahyt med havudsigt og der venter champagne og jordbær når vi ankommer. Der er frit valg mellem Kbh-Oslo og Esbjerg-Harwich. Kbh-Oslo prøvede vi for nogle år siden, så jeg tror vi skal til England denne gang. Åååhh, hvor jeg glæder mig til en weekend, med hygge, afslapning og gode oplevelser med min mand :o)
Af børnene har jeg fået fået et joystick præcis magen til det allerførste vi havde til vores c64 da jeg var barn. Det indeholder så 50 klassiske spil fra dengang.. Det er jo ren nostalgi og guf for min barnlige side :D

tirsdag den 24. januar 2012

Tip...

Jeg har ingen idé om hvad stoffet med de populære elefanter normalt bliver solgt til, men jeg faldt over denne auktion på QXL og vil da lige fortælle det til evt. interesserede :o)

Billedet er lånt på auktionen..

Give away hos Mellem himmel og jord

Jeg faldt lige over en rigtig fin give away hos Bolette.. Har I ikke også lyst til at være med? :o) Jeg synes jo at det kunne være fantastisk hvis jeg vandt min første give away på min fødselsdag ;o)
Jep, har fødselsdag i morgen og vinderen trækkes om kun 5 læsere mere så det kan nåes :D
Men tag og kig derind, hvis I har lyst til at vinde en rigtig fin præmie :o)


lørdag den 21. januar 2012

Troldmand på nul komma fem?

Det var den udfordring jeg stod over for, da jeg fandt ud af at den fødselsdag Sebastian skal til i morgen er en temafest og de skal komme i troldmandstøj. Men hvordan klarer man den på en lørdag og butikkerne har lukket??
Jeg kom til at tænke på Mias eventyrkappe. Den kunne sagtens være til en troldmand og med den i tankerne gik jeg på opdagelse i mit stoflager. Det lykkedes mig at finde noget der kunne bruges og det blev til en ganske fin kappe..
Der er sølv på stjernerne, men det er ikke nemt at se på billederne.
Jeg vil egentlig gerne lave en hat til, men nu må vi se om jeg når det..








fredag den 20. januar 2012

Lidt drengetøj..

Denne gang har det været Sebastians tur til at få lidt fra symaskinen.. Det blev til et par bukser og en bluse med dobbeltærmer eller hvad man kalder det.

Bukserne bliver stadig lavet med rib fordi han ganske enkelt ikke kan holde dem oppe ellers. Bukser vi køber er også alt for store i livet, hvis de skal passe i længen. Det er lidt træls. Hvis nogen kender et godt buksemønster med alm knaplukning som også passer meget slanke børn så sig endelig til :o)

Mønsteret er Minikreas posebukser, som jeg har lavet om till at ligne Onions 20022. Det mønster er nemlig ikke stort nok til ham. Blusemønsteret er fra Stof og Stil.







mandag den 16. januar 2012

Test...

Dette er lige en lille test. Jeg har hentet en blogger app så jeg vil lige prøve at lave du lille indlæg og sætte et  billede ind for at se om det virker.
Jeg har syet disse minibukser til min lille nevø der blev født i torsdags. Alt hans tøj  er alt for stort endnu så jeg skal have lavet lidt forskelligt til ham :-)

tirsdag den 10. januar 2012

Tingene går ikke altid som planlagt..

..men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Sidste forår købte jeg noget stof der var tiltænkt dækkeservietter (af samme slags, som dem jeg lavede til jul), men dem har jeg så stadig ikke fået lavet :-S

Da jeg så endelig fik nok af at se på de gamle og grimme betræk der var på vores sofapuder besluttede jeg at stoffet skulle bruges på det i stedet for og jeg er rigtig glad for beslutningen, da jeg synes farverne passer godt ind.

Jeg vil også gerne vise vores "nye" sofabord frem. Det er en gammel sag jeg fandt billigt på gul og gratis og det var virkelig ikke kønt, men jeg kunne godt lide formen og de fine udskæringer der er på kuglerne under bordet så jeg købte det. Og efter slibning, maling og lak er det blevet lige så fint som jeg forestillede mig at det ville blive. Det er min svoger jeg kan takke for forvandlingen. Det er også ham jeg kan takke for min nye reol til opbevaring af stof. Den vil jeg vise jer en anden dag :o)



mandag den 9. januar 2012

Fastelavn??

Ja det varer jo ikke så længe igen før det er fastelavn. Jeg ved endnu ikke hvad jeg skal have lavet til Astrid, men indtil videre vil jeg da lige vise hvad jeg lavede til hende sidste år.





Hvad skal I lave??

torsdag den 5. januar 2012

Første projekt i det nye år.

Jeg har jo en lille nevø på vej, som har forventet ankomst om 5 dage og sådan en lille guldklump skal jo ikke fryse så drømmeposen har fået nyt betræk og kan nu sendes videre og være klar til han kommer :o)