mandag den 26. december 2011

Give away hos Slice of life

Ja jeg kan jo ikke forstå at jeg endnu ikke har vundet en give away når jeg ser de samme vinde både 3,4 og 5 gange B-) Men jeg fortsætter og håber at lykkens gudinde snart får øje på mig :D Jeg har netop meldt mig til en give away her, hvor man kan vinde 1 kg lækkert stof. Kig derind hvis du også gerne vil have en chance for at vinde :o)

søndag den 25. december 2011

Flade batterier..

I skrivende stund ligger jeg i vores store sækkestol og slapper helt af. Jeg er helt flad efter en dejlig aften i går så det bliver ikke i dag jeg kommer med den lange fortælling om vores aften, men jeg vil lige vise Astrids juletøj og en gave jeg syede til min mor. Dækkeservietter med lommer til bestik og servietringe.





torsdag den 15. december 2011

Vest til en lille pige..

Jeg har fået lavet endnu en nissepakke i dag. Det er denne vest, som i morgen bliver sendt afsted til en lille pige som forhåbentlig bliver glad for den :o)

(skråbåndet mangler lige at få en gang damp til at gøre det pænt)

Flere nissegaver sendt.

Her er lidt flere af de gaver jeg har sendt afsted i årets pakkekalender :o)

Et etui til hæklenåle til en sød blogdame




Endnu et par stjernebukser. Denne gang bare med orange kontrastkant i stedet for grøn.


Og en taske i Susanne Schjernings lækre stof




Jeg håber det bliver godt modtaget :o)

tirsdag den 13. december 2011

Hvor er jeg heldig..

Endnu 2 fine gaver lå i postkassen i dag :o) Den fineste snefnuguro og en virkelig flot broche. Jeg bliver gang på gang imponeret over hvor mange måder man kan være kreativ på og dygtige folk er :o) Det er jo fantastisk :o)

(uroen skal altså ikke hænge her. Manglede bare lige et sted at tage et billede ;o) )

lørdag den 10. december 2011

Stjernebukser

Disse bukser vil i løbet af et par dage være på vej til en lille dreng. Jeg håber at han (og hans mor) vil synes om dem :o)
Det er det velkendte mønster fra Onion der er brugt (20022). Jeg kan godt lide det mønster fordi det er så velegnet til at kombinere farver på kryds og tværs og skabe kontraster. Og så er det nemt og hurtigt at sy :o)




tirsdag den 6. december 2011

Jeg er så begavet...

...julebegavet that is :D Endnu en pakke var at finde i postkassen i dag. En lækker stofpakke og 2 uglemærker. Sådan en gave falder jo ALTID i god jord :o) Jeg håber at min svoger snart får tid til at bygge en reol til mit stof så det ikke længere bare skal ligge i kasser. De gamler reoler passer nemlig ikke rigtigt ind i det nye hus :o)

Uglegrydelapper + en gave

Disse to par uglegrydelapper er lavet til kalenderpakker.. Håber de bringer lykke, hvor de når frem..



Og så har nissen endnu engang været forbi min postkasse. Jubii :o)

lørdag den 3. december 2011

Flere gaver

I går kom nissen endnu engang forbi med gaver. Ih hvor jeg elsker jul :D
Denne gang kom den med en hue til Sebastian og en elefant til Astrid og begge dele blev modtaget med stor glæde :o)


fredag den 2. december 2011

Boghylde

Siden jeg så sådan en hylde første gang har jeg haft lyst til at lave en og nu har jeg endelig fået gjort noget ved det :o)

Ideen er lånt hos Sirlig. Hvis du ikke kender hendes hjemmeside vil jeg klart anbefale at tjekke den :o)


Julestjerne DIY

Jeg er blevet spurgt efter en DIY på tidligere viste julestjerne. Jeg vil lige understrege at det ikke er mig der er opfinderen bag den. Jeg ved ikke hvem det er, men jeg så den på kreative dage og damen på standen viste os hvordan man lavede den. Hun sagde at der fandtes en vejledning på deres hjemmeside, men jeg kan simpelthen ikke huske hvad den hedder. Så nu har jeg taget lidt billeder af processen og håber ikke at jeg træder nogen over tæerne ved at poste dem.


Start med at klippe 6 kvadrater. Størrelsen er lige meget bare de er lige store. Disse er 15x15 cm. Det bliver til en pænt stor stjerne.


Fold det ene hjørne op til det andet.

Fold en gang mere.

Nu skal der klippes 5 hak op mod den foldede ende.

Bøj de inderste hjørner op og clips dem sammen.

Gør det samme med hver anden strimmel.

Vend den bagefter om og gør det samme på den anden side, så den kommer til at se sådan ud. Nu skal der laves 5 mere magen til.

Så clipses de 6 dele sammen forneden. Hvis man synes det er nemmere kan man vælge at clipse dem sammen 3 og 3 og så clipse de 2 dele sammen til sidst.

Til sidst clipses de sammen i midterstykkerne.

Voilá, nu har du en færdig stjerne :o)




Håber vejledningen var til at forstå :o)

Lidt jul..

Lidt jul skal der være selvom man bor i flytterod, så jeg har lavet en stjerne. Jeg skal have lavet nogen flere når jeg får tid. Det er så hyggeligt :o)