søndag den 30. oktober 2011

Vinderen er fundet..

Så blev det tid til at finde vinderen af min give away..


Det blev til 127 lodder og vinderen er fundet vha random org.. Vinderen blev damen med denne fantastiske blog. Jeg sender præmien så snart jeg har fået adressen :o)

lørdag den 29. oktober 2011

Hov...

Jeg er da pludselig ret tæt på 100 læsere og det skal da fejres :o) Hvis jeg når de 100 læsere inden kl. 20 i morgen aften, når jeg trækker vinderen af min give away smider jeg en lille ekstra overraskelse oven i præmien :o)

torsdag den 27. oktober 2011

Hemmelighedernes tid...

I disse dage arbejder jeg på pakke til en krea pakkekalender som jeg er med i. Da jeg ved at mindst en af modtagerne er blogger vil jeg ikke vise hvad jeg arbejder på endnu, men vil da lige vise et par af de ting jeg sendte afsted i kalenderen sidste år..

mandag den 24. oktober 2011

Lidt julepynt..

Jeg prøver på at komme igang med lidt mere julehalløj.. Indtil videre har jeg lavet et par stykker af dem her.. Der skal laves lidt flere og så vil jeg også lavet nogle servietringe på samme måde..

onsdag den 12. oktober 2011

Den første julegave og Ta Da..

Så er jeg netop blevet færdig med den første julegave, som er en nederdel.. Stilen er måske lidt speciel, men den passer godt til modtageren :o) Som jeg i øvrigt ikke håber kigger på bloggen he he.. Jeg tror det ikke, men må alligevel hellere skynde mig at lave flere indlæg så dette kommer længere ned i rækken ;o)







Nu mangler der bare en bluse til :o)


Nederdelen er samtidig blevet ændret til denne uges Ta Da, da jeg har besluttet at jeg ikke vil sy hynderne før vi er flyttet. Det vil jo være lidt træls hvis de ikke kommer til at passe til den stil vi får skabt :o)



Edit: Og nu med bluse ;o)



søndag den 9. oktober 2011

Vild med vintage?

Hvis ja så kig forbi Xo ein dings blog for hun har en fed give away kørende :o)

Julen nærmer sig langsomt..

Julen nærmer sig lige så stille og selvom der er et par mdr endnu begynder man efterhånden at se lidt julerier rundt omkring i blogland.
Jeg synes det er hyggeligt og er så småt selv ved at planlægge hvad jeg skal lave. Dog har jeg intet lavet endnu, men jeg kan da vise jer en af de ting jeg lavede sidste år..

Et ophæng til julekort til en kær veninde <3




torsdag den 6. oktober 2011

To do #3

Så er det tid til endnu en to do hos Mette. Jeg får godt nok travlt med arbejde osv, men jeg forsøger at sætte mig et mål alligevel :o)
Til næste torsdag vil jeg gerne have syet nye hynder/betræk til spisebordsstolene.. Mere tør jeg ikke satse på denne gang :o)

onsdag den 5. oktober 2011

En lille tyvstart - Ta da

I morgen skal vi til fødselsdag så jeg er ikke sikker på at jeg når herind, så derfor kommer mit ta da indlæg i dag..
Min to do lød jo på et eller andet til mig selv så det blev til denne bluse. Den er blevet ok, men jeg kunne godt have ønsket mig at den var blevet en smule større. I hvert fald sidder den ikke helt som jeg gerne ville have.. Men det går nok an..


tirsdag den 4. oktober 2011

Give Away...

Jeg har lyst til at lave en lille give away.. Derfor udlover jeg nu denne smarte pusleclutch til en heldig vinder :o)





Reglerne er som følger:

1 lod for kommentar.
1 lod for at være fast læser.
1 lod for at linke til min give away. Brug gerne det øverste billede.
1 lod for at sætte min blog på din blogroll/blogliste.
1 lod for at skrive et indlæg med link til min give away.

Du kan altså få op til 5 lodder.

Jeg trækker en vinder d. 30. oktober.

søndag den 2. oktober 2011

Hæklecafé i midt/vestjylland??




Billede lånt her.

Det sidste stykke tid har jeg læst om hæklecafé og hæklekursus her i blogland, men ingen af delene har desværre været i nærheden af mig..
Det er begrænset hvad jeg har fået kreeret med hæklenålen. Tror at det dels er fordi jeg har mnaglet nogen at dele det med og dels går jeg tit i stå midt i en opskrift fordi der er et eller andet jeg ikke forstår så lidt hjælp og inspiration kunne være dejligt..
Er der mon nogle hækleglade bloggere i midt/vestjylland som kunne tænke sige at mødes en dag til hygge med hæklenåle og garn???
Det kunne da være hyggeligt :o)

lørdag den 1. oktober 2011

Gave fra Rikki Tikki Shop

Så har jeg modtaget gaven fra Rikki Tikki Shop, som jeg tidligere har nævnt her. Og hvilken gave.. Jeg er helt overvældet over alle de fede ting jeg har fået.

Et stort stykke stof (tror det er akryldug, coated bomuld eller lignende) fra Susanne Schjerning, 3 metalstager eller hvad man kender til lys, også fra Susanne Schjerning, en masse flot bånd, samt deres nye efterårskatalog.. Og nøj, hvor kunne jeg købe mig fattig ;o) De har så mange fede ting jeg sagtens lige kunne se i vores nye hus. Jeg har allerede set flere ting jeg er nødt til at købe når vi skal i gang med indretningen :o)

Dugen har jeg en idé om kunne blive til fede hynder til havestolene, men det venter jeg med at beslutte til vi er flyttet :o)

Hvis du endnu ikke har besøgt Rikki Tikki Shops nyligt oprettede blog kan jeg varmt anbefale den. Du finder den HER.